• Haberler
  • Spor
  • Efelere sağlık taraması – Kocatepe Gazetesi

Efelere sağlık taraması – Kocatepe Gazetesi

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Park Hayat Hastanesi sponsorluğunda sağlık kontrolünden geçti. EKG, Kulak Burun Boğaz, Göz ve Akciğer filmi ve Kan Değerleri testlerinden geçen Efelerin her hangi bir sağlık problemi olmadığı hastaneden açıklandı. Oyuncularla birlikte teknik heyet da dahil olmak üzere 15 kişinin sağlık [&hellip]

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Park Hayat Hastanesi sponsorluğunda sağlık kontrolünden geçti. EKG, Kulak Burun Boğaz, Göz ve Akciğer filmi ve Kan Değerleri testlerinden geçen Efelerin her hangi bir sağlık problemi olmadığı hastaneden açıklandı. Oyuncularla birlikte teknik heyet da dahil olmak üzere 15 kişinin sağlık kontrolünden geçtiği Park Hayat Hastanesi futbol, basketbol takımlarına olduğu gibi voleybol takımına da sağlık konusunda sponsor oldu.
Sağlık kontrolü sırasında Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Antrenörü Sinisa Reljic, Gazeteniz Kocatepe’nin sorularını yanıtladı.
Kocatepe: Oyuncular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçiyor, neler yapılıyor?
Reljic: Çok önemli ve her kulübün yapması gereken bir test. Oyuncular açısından çok önemli olan bu testlerde, oyuncuların her şeylerin kontrol edilmesi gerekiyor. Bunlar başlangıç periyodundan önce olması gereken testler, çünkü çok yoğun bir dönem geçiriyoruz. Ayrıca geçen sene kötü bir olay yaşadık, bir oyuncumuzu kaybettik. Onun içinde her şeyimizi kontrol ettirmek bizim için çok önemli.  Ayrıca bütün takım için de çok önemli, ona göre planlamamızı yapacağız.
Kervin’den sonra sağlık kontrolleri daha fazla inceleyerek mi yapılıyor?
Bu yıl daha detaylı, geçen sene sadece efor testi yapılmıştı, bu yıl kan değerleri, akciğer testleri gibi detaylar ince ince yapılacak.
Belirlenen fikstüre göre ilk iki maçımız oldukça zorlu görünüyor. Fikstürü ve ilk iki maçı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bence bu seneki takımımız biraz daha güçlü.  İlk haftalarda zorlu rakiplerle oynayacağız ama ligin seviyesi her geçen sene artıyor. O yüzden herkes birbirini yenebiliyor. Biz de şuanda çok iyi hissediyoruz, elimizden geleni yaparak ilk haftayı yenebiliriz.
Andreas Frigkkos’ta çalışmalara başlıyor ve takımı çalışmaları hakkında neler söylemek istersiniz?
Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor, oyuncuların performansından bende çok mutluyum. Bütün oyuncularımız zaten hazır gelmiş, biz de bunu gördük, yazın çalışmış hepsi. Her şey bizim için de daha kolay ilerliyor.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme