Efelere İranlı takviye – Kocatepe Gazetesi

2019-2020 sezonunda türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig'inde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı İran'lı smaçör Behzad Haddadee ile anlaşma sağladı. Yeni bir yapılanma içerisine giren ve yeni sezon öncesi kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendiren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı 4 numara manşetçi Behzad Haddadee ile anlaşarak oyuncuyu renklerine bağladı.İran Süper Ligi ekiplerinden Arakspor forması [&hellip]

2019-2020 sezonunda türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’inde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı İran’lı smaçör Behzad Haddadee ile anlaşma sağladı. Yeni bir yapılanma içerisine giren ve yeni sezon öncesi kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendiren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı 4 numara manşetçi Behzad Haddadee ile anlaşarak oyuncuyu renklerine bağladı.
İran Süper Ligi ekiplerinden Arakspor forması giyen ve geçtiğimiz sezon Alanya Belediyespor’a transfer olan Haddadee sezon içi performansıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 1.94 cm boyunda ve 84 kg ağırlığında olan manşetçi yeni sezonda Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının formasını terletecek.

Bakmadan Geçme