• Haberler
  • Spor
  • Efelerden iki transfer daha – Kocatepe Gazetesi

Efelerden iki transfer daha – Kocatepe Gazetesi

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yaptığı iki transferle yine gözleri üzerine çevirmeyi bildi. Efeler, transfer çalışmaları kapsamında başarılı Genç Milli oyuncu Burak Kamçı ile anlaştı. 1997 doğumlu olan Kamçı orta oyuncu pozisyonunda görev yapıyor. Galatasaray Alt Yapısı'nda yetişen Kamçı daha önce Düzce Belediyespor forması da [&hellip]

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yaptığı iki transferle yine gözleri üzerine çevirmeyi bildi. Efeler, transfer çalışmaları kapsamında başarılı Genç Milli oyuncu Burak Kamçı ile anlaştı. 1997 doğumlu olan Kamçı orta oyuncu pozisyonunda görev yapıyor. Galatasaray Alt Yapısı’nda yetişen Kamçı daha önce Düzce Belediyespor forması da giydi.
İBB’DEN FATİH CİHAN
Efelerin bir diğer yeni transferi başarılı Milli oyuncu Fatih Cihan oldu. Orta oyuncu mevkisinde oynayan Cihan kariyerinde daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş formaları giyerek güçlü bir kariyer elde etti.

Bakmadan Geçme