• Haberler
  • Spor
  • Efeler'den Çoban'a plaket – Kocatepe Gazetesi

Efeler'den Çoban'a plaket – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu tarafından kulübe verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Burhanetin Çoban'a yemek verildi. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay, Şükrü Balık, Mustafa Türkmen, Yüntaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarlık ve eşlerinin katıldığı yemekte Belediye Başkanı Burhanetin Çoban'a kulübe verdiği katkılardan dolayı plaket takdim edildi.Ayrıca [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu tarafından kulübe verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Burhanetin Çoban’a yemek verildi. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay, Şükrü Balık, Mustafa Türkmen, Yüntaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarlık ve eşlerinin katıldığı yemekte Belediye Başkanı Burhanetin Çoban’a kulübe verdiği katkılardan dolayı plaket takdim edildi.
Ayrıca Başkanı Aydoğan tarafından gecesini gündüzüne katarak kulübe her türlü emeği veren Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay’a da bir plaket verildi.
“SPORCULAR BU ŞEHİRDE
OLMAKTAN HEP MUTLU OLDULAR”
Yemek sonrasında konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanetin Çoban, “Türkiye’deki en üst lig olan Efeler Ligi aynı zamanda dünyada da en iyi ilk altı ligi içerisinde yer alıyor. Tabi bu zorlu ligde bizler maddi olarak, sponsor olarak destek olsak da Afyon Belediye Yüntaş kulübümüzün Başkanı, yöneticileri ve tüm arkadaşlarımız gerçekten büyük bir özveriyle, fedakarlıkla ve başarıyla takımın sadece yöneticisi olmadılar. Hem teknik ekibin hem oyuncuların her şeyi ile birebir ilgilendiler. Zaten onların bu ilgi ve alakası hem teknik heyeti hem de sporcularımızı Afyon’a bağlıyor, bizim kulübümüze olan bağlılığını artırıyor. Kulübümüzde görev alan teknik heyet ve sporcular burada spor yaptığı müddetçe bu şehirde olmaktan dolayı hep mutlu oldular. Ayrılmak zorunda kalan buradan giderken üzüntü ile ayrıldılar. Ben başta Kulüp Başkanımız olmak üzere, tüm yönetim kurulumuza, destek veren herkese ve bu seneki sponsorumuz Yüntaş Genel Müdürlüğüne de teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon başta voleybol ve diğer branşlarda daima daha güzel başarılara sebep olur diyorum” dedi.
“AFYON’DA SPOR AYAĞA KALDIRAN ADAM
BURHANETTİN ÇOBAN”
Afyonkarahisar’da sporu ayağa kaldıran ismin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olduğuna dikkat çeken Başkan Aydoğan, “4 yıl önce Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın talimatıyla ilimizi temsil etmek üzere Futbol, Basketbol ve Voleybol takımlarımızın kuruluşunu gerçekleştirdik. Kurduğumuz AFJET Afyonspor futbol takımının başkanlığını İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel Bey, Basketbol ve Voleybol takımlarının başkanlığını ise şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte üstlendik. Geçtiğimiz sene Basketbol takımızın yönetimini Hüseyin Çetinbaş bey ve yönetimine devrettik. Bu 4 sene içerisinde gerek Futbol takımımız yönetimi gerekse Basketbol ve Voleybol takımlarımızın yönetimleri olarak Başkanımız Burhanettin Çoban’ın verdiği maddi ve manevi desteği birçok başarı ile taçlandırdık. Futbol takımımız 4 senede 3 lig terfi ederek 2. Lige, Basketbol takımımız 2. Lig’den yükselerek Türkiye Basketbol Ligi’ne, Voleybol takımımız ise üst üste elde ettiği şampiyonluklarla Türkiye Voleybol Ligleri’nde en üst lig olan Efeler Ligine yükselmiştir. Bu kısa sürede takımlarımız aldığı başarıların hep üzerine koymuş, ayrıca örnek kulüp yapıları ve maddi konulardaki lekesiz istikrarlı duruşuyla, özellikle yeni spor kompleksi, spor salonları ve sosyal tesisleriyle, spor camiasında saygın bir noktaya gelmiş, Afyonunuzun yükselen marka değerleri haline gelmiş artık spor kenti unvanına da kavuşmuştur. Özellikle şahsım ve yönetimimin sorumluluğunu üstlendiğimiz Voleybol takımımızın Afyon Belediye Yüntaş adıyla mücadele ettiği Efeler Ligi’nde, gerek Federasyon Başkanımız ve yönetimi gerekse ülkemizin güzide büyük takımlarının Başkan ve yöneticileri ile olan ilişkilerinde, ilimizin bu seviyede saygı duyulan ve örnek alınan bir düzeye gelmesinde Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın desteği kuşkusuz ki en büyük etkendir. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olarak önümüzdeki sezonda her zamanki gibi, yere sağlam basan mütevazi bütçemizle, saygın kulüp yönetimi anlayışı ve sıcak aile ortamımızla ilimizi Efeler Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesileyle 4 yıl önce ilimiz spor dallarında bugün yaşanan başarıların planlamasını yaparak hedefe ulaşmamızda maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Afyon’da sporu ayağa kaldıran adam Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a Afyonkarahisar halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme