• Haberler
  • Spor
  • Efeler'den Çoban'a imzalı forma – Kocatepe Gazetesi

Efeler'den Çoban'a imzalı forma – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, görev süresi dolan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette futbol, basketbol ve voleybol kulüplerine ve Afyonkarahisar'a spor alanında yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Çoban'a teşekkür eden Başkan Aydoğan, Çoban'ın talimatı ile kendisi tarafından kurulan [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, görev süresi dolan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette futbol, basketbol ve voleybol kulüplerine ve Afyonkarahisar’a spor alanında yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Çoban’a teşekkür eden Başkan Aydoğan, Çoban’ın talimatı ile kendisi tarafından kurulan kulüplerin başarıdan başarıyı koştuğunu aktardı. AFJET Afyonspor’un futbolda Spor Toto 1. Lig’de mücadele ettiğini, Afyon Belediyespor basketbol takımının Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yer aldığını ve İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının Efeler Ligi’nde bulunduğunu hatırlatan Aydoğan, “Sizin buralara getirdiğiniz bu takımlar inşallah daha da büyük başarılar alarak Afyonkarahisar’ın adını en iyi şekilde duyurmaya devam edecektir. Bizler sizlerin vesilesiyle bu takımları kurduk. Yine sizin verdiğiniz desteklerle büyük emekler harcadık.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, spor ile birlikte Afyonkarahisar’ın kazandığına da dikkat çekti. Ayrıca İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımına önümüzdeki hafta oynayacağı Baraj Etabı müsabakalarında da başarılar dileyen Başkan Çoban müsait olması durumunda izlemeye gideceğini ekledi.
Ziyaretin sonunda Başkan Aydoğan ve Kınay, tüm takım oyuncuları ve teknik heyet tarafından imzalanan formayı Başkan Çoban’a hediye etti.
İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı 3, 4 ve 5 Nisan’da Baraj Etabı ilk müsabakalarını oynayacak. Baraj Etabı müsabakalarının ikinci kısmı ise 12, 13 ve 14 Nisan’da yine İzmir’de oynanacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme