• Haberler
  • Spor
  • Efeler'den Afyon'a teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Efeler'den Afyon'a teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadelesini Baraj Etabı başarısıyla tamamlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu, sezonu teşekkür mesaji ile tamamladı.'HEDEFLERİMİZİ HER YIL BÜYÜTÜYORUZ'2015-16 Ligi'nde şampiyon olarak Türkiye Voleybol Efeler Ligi'ne terfi eden ve Efeler Ligi'nde bir sezonu geride bırakan Afyon Belediyesi Yüntaş Voleybol Kulübü Yönetim Kurulu açıklamada, '2015-16 sezonunda Türkiye Voleybol 1. Ligi şampiyonu olarak [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadelesini Baraj Etabı başarısıyla tamamlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu, sezonu teşekkür mesaji ile tamamladı.
“HEDEFLERİMİZİ HER YIL BÜYÜTÜYORUZ”
2015-16 Ligi’nde şampiyon olarak Türkiye Voleybol Efeler Ligi’ne terfi eden ve Efeler Ligi’nde bir sezonu geride bırakan Afyon Belediyesi Yüntaş Voleybol Kulübü Yönetim Kurulu açıklamada, “2015-16 sezonunda Türkiye Voleybol 1. Ligi şampiyonu olarak yükseldiğimiz Efeler Ligi’ndeki ilk senemizi tamamlamış bulunmaktayız. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın destek ve himayesinde, ilimizde salon sporlarını sevdirmek ve ilimizin tanıtımını en üst düzeyde yapmak hedefiyle çıktığımız bu yolda hedeflerimizi her yıl büyüterek ilerliyoruz” dedi.
“BÜYÜK TAKIMLARLA MÜCADELE ETTİK”
Efeler Ligi’nde büyük takımlarla mücadele ettiklerine dikkat çeken Yönetim Kurulu, “Voleybolun en üst ligi olan Efeler Ligi’ndeki mücadelemizde Halkbank, Arkas, Ziraat Bankası, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük camiaların takımlarıyla mücadele ettik. Takımımıza olan ilgi gözle görülür bir şekilde artış gösterdi. Mütevazı bütçemizle, üst düzey fedakarlık, profesyonel çalışma ortamı ve heyecan dolu bir ruhla hedeflerimizi büyütüp, Afyonkarahi-sarımızı hak ettiği şekilde en üst düzeyde temsil etmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadesine yer verdi.
“GEREKEN MÜCADELEYİ HEP BERABER
VERECEĞİZ”
Efeler Ligi’ndeki mücadeleye gelecek sezon hep birlikte devam edileceğine dikkat çeken Yönetim, “Efeler Ligi’nde kalmanın 1. Lig’de şampiyon olmaktan daha zor olduğu ve Avrupa’nın en zor ilk 3 liginden biri olan Efeler Ligi’nde kalıcı olmak adına önümüzdeki sezonlarda da gereken mücadeleyi hep beraber vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımına destek veren herkese teşekkür eden Yönetim, “Bu mücadelemizde bizlere maddi manevi desteğini eksik etmeyen, Valimiz Aziz Yıldırım’a, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a, desteğini esirgemeyen ilimiz protokolüne, takımımız ve halkımız arasında adeta bir gönül köprüsü oluşturan kıymetli basın mensubu arkadaşlarımıza ve Afyonkarahisar tarihinde görülmemiş başarılara imza attığımız bu dönemde, yağmur, çamur demeden bizleri mücadelemizde yalnız bırakmayan vefakâr, cefakâr taraftarımıza, bize bu gururu ve onuru yaşatan teknik ekibe sporcu arkadaşlarımıza emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gelecek sezon, tüm sporsever ailemizle birlikte daha nice emsali görülmemiş başarılara imza atabilmek temennisiyle” ifadesini kullandı. 

Bakmadan Geçme