• Haberler
  • Spor
  • Efelerde İstanbul hazırlıkları başladı – Kocatepe Gazetesi

Efelerde İstanbul hazırlıkları başladı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu hafta sonu kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Ligin 9. hafta müsabakalarında kendi sahasında ağırlayacağı güçlü rakibini mağlup etmek isteyen Afyon'un Efeleri Pazartesi ve Salı gününü çift idman yaparak geçirdi. Bugün tek antrenman yapacak olan Efeler Perşembe günü çift, Cuma günü tek [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu hafta sonu kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Ligin 9. hafta müsabakalarında kendi sahasında ağırlayacağı güçlü rakibini mağlup etmek isteyen Afyon’un Efeleri Pazartesi ve Salı gününü çift idman yaparak geçirdi. Bugün tek antrenman yapacak olan Efeler Perşembe günü çift, Cuma günü tek antrenman yaparak Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.
KERVİN’İN YERİNİ
 DOLDURMAK İSTİYORLAR
Hayatını kaybeden Kervin Pinerua’nın yerini doldurmak için oyuncu arayışı içinde olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetimi ve teknik heyeti yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Kervin’in yerine gelecek oyuncunun en az Kervin kadar başarılı olmasını isteyen Efeler, ligde kalmak için verilecek çabaya katkısı olacak bir oyuncu arayışı içinde. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme