Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efelerde hedef ilk galibiyet

Ligin ikinci maçında güçlü

Ligin ikinci maçında güçlü rakibi Arkasspor’u ağırlayacak olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı maçı galibiyet ile tamamlamak istiyor

 

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ikinci haftasında (bugün) evinde Arkasspor’u konuk edecek. Kadro kalitesini artırmak ve ligde başarılı olmak için deneyimli ve oyuncu kadrosundan oluşan bir yeni yapılanmaya giden ve kadrosunun tamamını değiştiren Afyon Belediye, hazırlık maçlarındaki performansı ile lige henüz hazır bir görüntü çizmemişti.
“İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYORUZ”
Bu maçı kazanarak ilk galibiyeti almak istediklerini vurgulayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Başantrenörü Burak Has-can; “Yeni oyuncu grubundan oluşan kaliteli ve tecrübeli bir takım kurduk. Uyum sorununu tam anlamıyla atlatmış değiliz ancak doğ-ru yolda ilerliyoruz. Halk-bank gibi çok kaliteli bir takıma karşı kaybetmiş ol-mak bizim kötü bir takım olduğumuzu göstermez. O-yuncularımın özgüveni yüksek ve Arkas maçı ile birlikte hem iç sahada kazanmak ve sezonun ilk galibiyetini almak istiyoruz hem de bu ligde başarılı olabilecek takımlardan biri olduğumuzu taraftarımıza ve rakiplerimize hissettirmek istiyoruz.” dedi.
Oyuncularının bilinçli bir şekilde çalıştığını anlatan Teknik Adam Hascan; “Güçlü rakiplerimizin varlığı bizim için önemli bir kriter olacak. Rakiplerimizin önünde ligi tamamlamak ve hedeflere ulaşmak için daha iyi olmak zorunda olduğumuzu bize hatırlatıyor. Oyuncularım da bu bilinçle iyi çalışarak ligde Afyon Belediye Yüntaş Voleybol’u layık olduğu yere taşımak için mücadele etmeye devam edecek.” ifadelerine yer verdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi