Efeler Ziraat Bankası'na konuk olacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 19. haftasında deplasmanda Ziraat Bankası'na konuk olacak. Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Afyon Belediye kendi evinde oynadığı maçlarda bir tek Ziraat Bankası'na takıldı. Ligin ikinci sırasında yer alan Ziraat Bankası, 13 galibiyet 5 mağlubiyet ile 40.220 puana sahip. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 19. haftasında deplasmanda Ziraat Bankası’na konuk olacak. Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Afyon Belediye kendi evinde oynadığı maçlarda bir tek Ziraat Bankası’na takıldı. Ligin ikinci sırasında yer alan Ziraat Bankası, 13 galibiyet 5 mağlubiyet ile 40.220 puana sahip. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu maçtan galibiyet ile ayrılması halinde 26.300 olan puanına 3 puan daha ekleyecek.
Bugün oynanacak olan Ziraat Bankası ile Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımları arasındaki maç saat 16.00’da Ankara Başkent Spor Salonu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme