Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler yeniden Efeler Ligi’nde

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, liglerin geleceği ile ilgili açıklama yaptı. Üstündüğ’ın “Şampiyon ilan etmiyoruz. Küme düşmeyi kaldırıyoruz. Alttan 4 takımı yukarı çıkaracağız” ifadesinin ardından da Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı tekrar Efeler Ligi’ne terfi etti

 

Voleybolda alınan kritik kararı açıklayan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Biz daha önce liglerin seyircisiz oynanmasına karar vermiştik. Daha sonra liglerin iptaline karar verildi. Voleybolda 2. ligde maçlar bitmişti. 1. ligde yarı final etabını bitirmiştik. Vestel Venus Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Efeler Ligi’ni bu şekilde tescil ediyoruz. Biz bütün kulüplerimize şeffaflık vurgusu yapmıştık.” dedi.
“PLAY-OFF OYNAMADIĞIMIZ
İÇİN ŞAMPİYON İLAN ETMİYORUZ”
Açıklamasına 4 takımı üst lige çıkaracaklarını ifade eden Başkan Üstündağ, “Camiamız merakla bu haberi bekliyordu. Bu süreçten çok daha güçlü bir şekilde çıkabilmek için ligi bu şekilde tescil ediyoruz. Şampiyon ilan etmiyoruz. Küme düşmeyi kaldırıyoruz. Alttan 4 takımı yukarı çıkaracağız. Önümüzdeki yıl ligi biraz daha erken başlatacağız. Erkek ve kadın voleybol üst ligler 16 takımla oynanacak. Onun dışında ligin statüsü, detayları ve şeklini çalışmalar sonrası paylaşacağız. Eylül gibi yeni sezonu başlatmayı planlıyoruz.”
“ÇOK MUTLUYUZ”
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı da bu açıklamanın ardından doğrudan Efeler Ligi’ne terfi etti. Açıklamanın ardından Gazeteniz Kocatepe’ye konuşan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Başantrenörü Burak Hascan, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in zaten istediği gibi takımımız Efeler Ligi’ne terfi etti. Bizler de çok mutluyuz, başkanımızı ve yönetimimizi mahcup etmedik. Yine 2016 yılında Efeler Ligi olan Süper Lige Afyon Belediye forması altında terfi etmiştik. Şimdide antrenörlük hayatımın ilk yılında yine Süper Lige yeniden çıktık. Bunun için çok mutluyum. Gelecek sene de inşallah takımımızı, Belediye Başkanımızın ve Afyonkarahisar halkımızın destekleriyle en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti