• Haberler
  • Spor
  • Efeler vitesi yükseltiyor – Kocatepe Gazetesi

Efeler vitesi yükseltiyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Geçen hafta başında toplanarak idmanlara başlayan Afyon Belediyespor Voleybol takımı günde tek antrenmanla haftayı tamamladı. Vitesi yükselten Voleybolcular, bugünden itibaren idmanları günde ikiye çıkarıyor. Sabah saatlerinde Belediye'nin yeni tesislerinde fitness çalışması yapacak olan Voleybolcular akşam saatlerinde ise Atatürk Spor [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Geçen hafta başında toplanarak idmanlara başlayan Afyon Belediyespor Voleybol takımı günde tek antrenmanla haftayı tamamladı. Vitesi yükselten Voleybolcular, bugünden itibaren idmanları günde ikiye çıkarıyor. Sabah saatlerinde Belediye’nin yeni tesislerinde fitness çalışması yapacak olan Voleybolcular akşam saatlerinde ise Atatürk Spor Salonu’nda teknik ve taktik olarak topla çalışmalara başlayacak.
VOLEYBOLCULARIN HAVUZ KEYFİ
Hafta sonunda izin yapan Voleybol Teknik Heyeti ve voleybolcular izinlerini Termal Otel’de açık havuzda değerlendirdi. Keyiflerinin yerinde olduğu gözlenen Voleybolcular çift idmanlar öncesinde yorgunluk attı.
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİLER
Afyon Belediyespor Voleybol takımı Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Oyuncuların hiç birinde sağlık probleminin olması teknik heyet ve yönetimi sevindirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme