• Haberler
  • Spor
  • Efeler ve hakemlerden Üstündağ’a başsağlığı

Efeler ve hakemlerden Üstündağ’a başsağlığı

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Aktif Üstündağ’ın ablası Meral Ünsal'ın hayatını kaybetmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “İlimizde Voleybol kültürünün oluşmasında ve Kulübümüzün kuruluş aşamasında büyük emeği olan Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ'ın ablası Meral Ünsal'ın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Aktif Üstündağ’ın ablası Meral Ünsal’ın hayatını kaybetmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “İlimizde Voleybol kültürünün oluşmasında ve Kulübümüzün kuruluş aşamasında büyük emeği olan Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’ın ablası Meral Ünsal’ın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet, Başkanımız Mehmet Akif Üüstündağ başta olmak üzere ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadesine yer verildi.
HAKEMLER DE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Üstündağ’ın ablası Meral Ünsal’ın hayatını kaybetmesi üzerine Voleybol İl Temsilcisi Dr. Savaş Aslan ve İl Hakem Kurulu bağsağlığı diledi. Savaş Aslan ve hakemler yaptığı açıklamada, “Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’ın ablası Meral Ünsal’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Meral Ünsal’a Allah’tan rahmet, başta Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadesini kullandı. 

Bakmadan Geçme