• Haberler
  • Spor
  • Efeler top başı yaptı – Kocatepe Gazetesi

Efeler top başı yaptı – Kocatepe Gazetesi

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı sezonun ilk antrenmanını yaptı. Yapılan antrenmana Afyon Belediye'nin yeni oyuncuları Burak Köse, Olli-Pekka Ojansivu ve Andreas Fragkos takımla ilk gün çalışmalarına katılmadı. Teknik Direktör Sinisa Reljic yönetiminde Spor Kompleksi Atletizm sahasında gerçekleşen sabah antrenmanı yaklaşık bir saat sürdü.'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YÜKLEMELER [&hellip]

2017-18 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı sezonun ilk antrenmanını yaptı. Yapılan antrenmana Afyon Belediye’nin yeni oyuncuları Burak Köse, Olli-Pekka Ojansivu ve Andreas Fragkos takımla ilk gün çalışmalarına katılmadı. Teknik Direktör Sinisa Reljic yönetiminde Spor Kompleksi Atletizm sahasında gerçekleşen sabah antrenmanı yaklaşık bir saat sürdü.
“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YÜKLEMELER BAŞLAYACAK”
Bu hafta günde tek idmanla haftayı tamamlayacaklarını belirten Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “İyi bir sezon geçirmek ümidiyle yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Burak Köse bugün takıma katılacak. Milli takımın tamamlanmasının ardından izinli olan Andreas Fragkos 7 Ağustos’ta, Milli takımda bulunan Olli-Pekka Ojansivu ay sonunda takımla çalışmalara başlayacak. İlk hafta sacede tek idman, düz koşu şeklinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Önümüzdeki hafta ise idman sayılarını günde ikiye çıkaracağız. Önümüzdeki haftadan itibaren yüklemelere başlayacağız. Ayrıca İstatistikçimiz Onur Coşkun ve Oyuncumuz Mehmet Hacıoğlu U-23 Milli Takım kampına katılacaklar. Onların Mısır’da maçları var. ay sonu gibi Onur ve Mehmet’te takıma dönecek” dedi.
“TAKIM GENÇ VE DİNAMİK”
Bu sezon kurulan takımın daha dinamik ve genç olduğunu söyleyen Kınay, “Bu sene gerçekten daha genç, daha dinamik bir takım oluşturduk. İnşallah bunun sonuçlarını da sezon içerisinde göreceğiz” ifadesine yer verdi.
“SEYİRCİYE BU SEZON DAHA ÇOK İHTİYAÇ DUYACAĞIZ”
Bu sezon hedefleri doğrultusunda seyirciye daha çok ihtiyaç duyacaklarını açıklayan Kınay, “Bütün takımlara başarılar diliyoruz. Sakatlıklardan uzak, başarı dolu, birlik beraberlik içinde bir sezon temenni ediyoruz. Bizleri destekleriyle yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a ve bu sezon hedefimiz doğrultusunda daha çok ihtiyacımız duyacağımız değerli Afyonkarahisar halkına ve Afyonlu spor severlere şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi  

Bakmadan Geçme