• Haberler
  • Spor
  • Efeler Stankovic ile anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Efeler Stankovic ile anlaştı – Kocatepe Gazetesi

2018-19 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı transfer çalışmalarına devam ediyor. Afyon Belediye şimdi de bir yabancıyla daha anlaştı. Sezonu Maliye Piyango’da tamamlayan Mihajlo Stankovic ile anlaşan Afyon Belediye transfer çalışmalarına devam ediyor.MİHAJLO STANKOVİCProfesyonel voleybol kariyerinde 2009 yılında OK Vojvodina Novi Sad takımında başlayan oyuncu 2015 [&hellip]

2018-19 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı transfer çalışmalarına devam ediyor. Afyon Belediye şimdi de bir yabancıyla daha anlaştı. Sezonu Maliye Piyango’da tamamlayan Mihajlo Stankovic ile anlaşan Afyon Belediye transfer çalışmalarına devam ediyor.
MİHAJLO STANKOVİC
Profesyonel voleybol kariyerinde 2009 yılında OK Vojvodina Novi Sad takımında başlayan oyuncu 2015 yılına kadar aynı takımda forma giydi. 2015-2016 sezonunda Polonya’nın Belchatow takımına transfer olan Stankovic, Sırbistan U-19 takımında bir Dünya, bir de Avrupa şampiyonluğu yaşadı. Sırp smaçör Novi Sad takımıyla 2 sene önce Challenge Kupası’nda şampiyon oldu.
Mihajlo Stankovic son 2 sezonu Maliye takımında tamamladı. 25 yaşındaki Sırp smaçör 2 metre boyunda.
”HOŞGELDİN MİHAJLO STANKOVİÇ”
İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımımız son iki yıldır Türkiye’de Maliye Piyango’da oynayan Sırp Smaçör Mihajlo Stankovic’i kadrosuna kattı. Afyonumuza ve takımımıza hayırlı olsun.”

Bakmadan Geçme