Efeler Sağlık ile anlaştı

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon yapılanmasına devam ediyor. Kadrosunu bilinçli bir şekilde güçlendiremeye çalışan Afyon Belediye, genç oyuncuları kadrosuna katmaya özen gösteriyor. Efeler son olarak kadrosuna Bigadiç Belediyespor formasını terleten genç orta oyuncu Rıdvan Sağlık ile anlaşma sağladı. 1993 doğumlu ve 1.97 boyunda olan Rıdvan [&hellip]

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon yapılanmasına devam ediyor. Kadrosunu bilinçli bir şekilde güçlendiremeye çalışan Afyon Belediye, genç oyuncuları kadrosuna katmaya özen gösteriyor. Efeler son olarak kadrosuna Bigadiç Belediyespor formasını terleten genç orta oyuncu Rıdvan Sağlık ile anlaşma sağladı.
1993 doğumlu ve 1.97 boyunda olan Rıdvan Sağlık, Beşiktaş altyapısından yetişti. Sağlık, Adana BYZ Algomed, Hatay Payas Belediyespor, Isparta Eğirdir ve Bigadiç Belediyespor formalarını terletti.

Bakmadan Geçme