• Haberler
  • Spor
  • Efeler Nıels Klapwıjk'a anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Efeler Nıels Klapwıjk'a anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yeni sezon öncesinde çalışmalara başladı. 2014 yılından bu yana Türkiye’de forma giyen Hollandalı oyuncu Niels Klapwijk, yine Türkiye'de kalacak. Başarılı pasör çarprazı Niels Klapwijk, 2018-2019 sezonunda İkbal Afyon Belediyesi Yüntaş Voleybol takımına 'Evet' dedi.Ligde kalıcı olmak isteyen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yeni sezon öncesinde çalışmalara başladı. 2014 yılından bu yana Türkiye’de forma giyen Hollandalı oyuncu Niels Klapwijk, yine Türkiye’de kalacak. Başarılı pasör çarprazı Niels Klapwijk, 2018-2019 sezonunda İkbal Afyon Belediyesi Yüntaş Voleybol takımına “Evet” dedi.
Ligde kalıcı olmak isteyen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu yıl yine Play-Off oynamak için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Efeler Hollandalı oyuncu Niels Klapwijk ile prensipte anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu iki sezon Beşiktaş, 2 sezon da İnegöl Belediyesi forması giymişti.

Bakmadan Geçme