• Haberler
  • Spor
  • Efeler Maliye'ye konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Efeler Maliye'ye konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 7. haftasında Ankara temsilcisi Maliye Piyango'ya konuk olacak. Ligde oynadığı altı maçtan üç galibiyetle 9.300 puan toplayan ve 7. sırada yer alan Afyon Belediyesi Yüntaş, Maliye Piyango maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.Maliye Piyango maçının hazırlıklarına Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam eden Efeler, teknik [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 7. haftasında Ankara temsilcisi Maliye Piyango’ya konuk olacak. Ligde oynadığı altı maçtan üç galibiyetle 9.300 puan toplayan ve 7. sırada yer alan Afyon Belediyesi Yüntaş, Maliye Piyango maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.
Maliye Piyango maçının hazırlıklarına Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam eden Efeler, teknik taktik çalışmalarını sürdürdü.
Puan sıralamasında kendilerinden bir basamak önde olan Maliye Piyangonun gücünü iyi bildiklerini belirten Afyon Belediye Yüntaş Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “Rakibimiz de bizim gibi üç galibiyet ve üç mağlubiyet almış, iyi voleybol oynayan bir takım. Geçtiğimiz hafta, İnegöl Belediyesi’ni deplasmanda yenerek dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu bir kere daha gösterdi. Biz de oyuncularımızın gerçekten iyi oynadıkları bir maçın ardından Galatasaray gibi güçlü bir takımı 3-0 gibi net bir skorla geçtik. Ama artık o maç geride kaldı. Ligde artık galibiyet serisi yaşamak istiyoruz. Afyon halkı da bizden bunu bekliyor. Buradan bir kere daha salonun kapılarını kapatacak kadar tribünleri dolduran Afyonlu voleybol severlere gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek için teşekkür ederiz. Onlara çok daha iyi maçlar izlettirmek için Teknik Heyet ve oyuncularımız artan bir tempo ile çalışmalarına devam ediyorlar” dedi.

Bakmadan Geçme