Efeler lige veda etti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadelesini tamamlayarak ligde kalmak için Baraj Etabı'na kalan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Baraj Etabı'nda Arhavi Belediyespor'a iki maçta mağlup olunca gerekli puanı toplayamadı. Baraj Etabı'nın ilk yarısında İnegöl Belediyespor ve Arhavi Belediyespor'a mağlup olan Afyon Belediye, Jeopark Kula Belediyespor'u mağlup etmişti. Baraj Etabı İkinci yarısında da İnegöl Belediyespor ve [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadelesini tamamlayarak ligde kalmak için Baraj Etabı’na kalan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı; Baraj Etabı’nda Arhavi Belediyespor’a iki maçta mağlup olunca gerekli puanı toplayamadı. Baraj Etabı’nın ilk yarısında İnegöl Belediyespor ve Arhavi Belediyespor’a mağlup olan Afyon Belediye, Jeopark Kula Belediyespor’u mağlup etmişti. Baraj Etabı İkinci yarısında da İnegöl Belediyespor ve Jeopark Kula Belediyespor’u mağlup eden Afyon Belediye yine Arhavi Belediyespor’a mağlup oldu. Baraj Etabı boyunca yeterli puanı alamayan Afyon Belediye ligi 11. sırada tamamladı.
Jeopark Kula Belediyespor ligi 5.30 puanla tamamlayarak Baraj Etabı’nda puan alamadı. Afyon Belediyespor 23.20 puanla ligi, Baraj Etabı’nı ise 33.20 puan ile tamamladı. Arhavi Belediyespor 20.70 puan ile ligi, Baraj Etabını ise 34.70 puanla tamamladı. İnegöl Belediyespor ise ligi 24.32 puanla, Baraj Etabı’nı da 36.32 puanla tamamladı.
Bu sonuçların ardından Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde İnegöl Belediyespor ile Arhavi Belediyespor kaldı. Lige ise İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ile Jeopark Kula Belediyespor veda etti.
ARHAVİ MAÇI
İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ile Arhavi Belediyespor arasında oynanan maç 3-2 Arhavi üstünlüğü ile tamamlandı. İlk seti Arhavi Belediye 25-16, ikinci seti Afyon Belediye 24-26, üçüncü seti Afyon Belediye 23-25 kazandı. Afyon Belediye’nin 2-1 öne geçmesinden sonra dördüncü seti 25-23 Arhavi Belediye kazandı. 2-2 eşitliğe ulaşan maçta son seti de 15-13 yine Arhavi Belediye kazandı. Arhavi Belediye 3-2 maçı da kazandı.
AFYON BELEDİYE
KULA’YI 3-0 MAĞLUP ETTİ
Afyon Belediye Baraj Etabı ikinci devre ikinci maçında Jeopark Kula Belediyespor ile karşılaştı. Maçı 25-16, 25-16 ve 25-17 set sonuçları ile Afyon Belediye 3-0 kazandı.
İNEGÖL’Ü DE MAĞLUP ETTİK
Afyon Belediye Baraj Etabı ikinci devre son maçın da İnegöl Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk setini 20-25 İnegöl Belediye kazandı. İkinci sete iyi başlayan Afyon Belediye 25-16 kazandı ve durumu 1-1 eşitliğe taşıdı. Üçüncü seti de 25-16 kazanan Afyon Belediye durumu 2-1’e getirdi. Oynanan dördüncü seti de Afyon Belediye 25-17 kazanmayı başardı. Afyon Belediye İnegöl Belediyespor’u da son maçta 3-1 mağlup etti.
 >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme