Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler lider sever

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 6. haftasında deplasmanda lider TFL Altekma’ya konuk olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u mağlup ederek liderlikten eden Afyon Belediye şimdi de Altekma’yı mağlup ederek liderlikten etmek istiyor

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 6. haftasında İzmir deplasmanında TFL Altekma ile karşı karşıya gelecek. Puan durumu olarak lider olan TFL Altekma, Afyon Belediye’yi ağırlayacağı maçı kazanarak zirve yarışında kalmak istiyor. Afyon Belediye ise bu maçı kazanarak hanesine bir galibiyet daha eklemenin peşinde. Afyon Belediye 3-0 ve 3-1’lik skorlarla kazanması halinde hanesine 3 puan ekleyecek ve puanı 14 olacak.
Ligde en çok puan toplayan Altekma 12 puanla ligde yer alıyor. Altekma 3-0 ve 3-1’lik skorlarla kazanırsa puanını 15’e çıkaracak.
Bu haftanın ayrıca bir önemi daha var. Ligde 5 galibiyeti bulanan ve galibiyet lideri olan Bigadiç Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’a konuk olacak. İlk 4 takımın bir biri ile karşılaşacağı bu haftada kazananlar büyük avantaj elde edecek.