• Haberler
  • Spor
  • Efeler Kupa'ya veda etti – Kocatepe Gazetesi

Efeler Kupa'ya veda etti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden takımların mücadele ettiği Kupa Voley 1. Bölümü tamamlandı. Kupa'nın 1. Bölüm ikinci maçında kendi evinde İnegöl Belediyespor'u konuk eden Ayfon Belediye Yüntaş Voleybol takımı rakibine 3-0 mağlup oldu. Bursa'da oynanan ilk maçta da 3-2 mağlup olan Afyon Belediye Kupa'ya veda etti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi Bülent Bozkurt, Bilal [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden takımların mücadele ettiği Kupa Voley 1. Bölümü tamamlandı. Kupa’nın 1. Bölüm ikinci maçında kendi evinde İnegöl Belediyespor’u konuk eden Ayfon Belediye Yüntaş Voleybol takımı rakibine 3-0 mağlup oldu. Bursa’da oynanan ilk maçta da 3-2 mağlup olan Afyon Belediye Kupa’ya veda etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Bülent Bozkurt, Bilal Çağlar yönetti. Afyon Belediye maça Fatih Cihan, Ojansivu, Mustedanovic, Burak Hascan, Ekrem Caner Çiçekoğlu, Bahov ile başlarken Beytullah Hatipoğlu, Burak Köse, Cüneyt Dağcı, Mehmet Hacıoğlu da maça katsı sağlayan oyuncular oldu. İnegöl Belediyespor sahaya Mehmet Almaz, Gökhan Çatal, Gazmend, İbrahim Ersin Başaran, Klapwijk, Antanovich ilk altısıyla çıktı. İnegöl’ün kulübesini ise Caner Dengin, Cansın Hacıbekiroğlu, Tunç Ayhan oluşturdu.
Toplamda 78 dakika süren maçın ilk setine Afyon Belediye oldukça iyi başladı. Sonradan toparlanan İnegöl setin teknik molasına kadar Afyon Belediye’nin gerisinde kalırken fark çok açılmadı. Teknik moladan sonra hızını artıran İnegöl 24-24’den sonra öne geçerek seti 24-26 kazandı. 1-0
30 dakika süren ilk seti alan İnegöl ikinci sete de hızlı başladı. 2 sayı geriden gelen Afyon Belediye rakibini yakaladı fakat öne geçmeyi başaramadı. Teknik mola sonrasında hızını artıran İnegöl ikinci seti de 24 dakikada 20-25’ye getirerek skor avantajını artırdı. 2-0
Üçüncü sette de yine İnegöl üstünlüğü yaşandı. İnegöl’ün yaptığı hücumlarda Afyon Belediye, setin başlarında başarılı savunma yapsa da set sonuna doğru İnegöl performansını korudu. Üçüncü seti de 24 dakikada tamamlayan İnegöl yine 20-25 ile kazandı.
Bu setten sonra maçı da 3-0 kazanan İnegöl Belediyespor Kupa Voley’de turu geçen ekip oldu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Final Pazar günü

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının 1. Bölüm’de veda ettiği Kupa Voley’de final heyecanı Pazar günü yaşanacak

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının 1. Bölüm’de elenerek veda ettiği Kupa Voley Turnuvası’nın Final’i Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda gerçekleşecek. 1. Bölümü geçen takımların yer aldığı final etabı yarın yapılacak ilk maçlarla başlıyor. Ligin ilk dört takımı olan Ziraat Bankası, Arkas, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Halkbank’ın direkt olarak final etabından turnuvaya başlıyor. Final etabında mücadele etmeye hak kazanan takımlar çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. İlk maçlarda İnegöl Belediyespor ile Ziraat Bankası, Arkas ile Maliye Piyango, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe ve Halk Bank ile Galatasaray HDİ Sigorta’yla eşleşti. Çeyrek final maçlarında kazanan takımlar yarı finale terfi edecek. 15 Aralık’ta oynanacak olan çeyrek final maçlarından sonra 16 Aralık’ta da yarı final maçları oynanacak. Yarı finali geçen iki takım ise 17 Aralık Pazar günü yine Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan 2017-18 Voleybol Sezonu’nda Kupa’nın sahibi olacak.

TARİH                      MAÇ    SAAT                 SALON
15 Aralık 2017 Cuma    Ziraat Bankası – İnegöl Bld.    12.00    Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu
15 Aralık 2017 Cuma    Arkas Spor – Maliye Piyango    14.00    Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu
15 Aralık 2017 Cuma    İstanbul BBSK – Fenerbahçe    16.30    Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu
15 Aralık 2017 Cuma    Halkbank – Galatasaray HDI S.    18.30    Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu
16 Aralık 2017 Cumartesi    YARI FİNAL    15.00    Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu
16 Aralık 2017 Cumartesi    YARI FİNAL    17.30    Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu
17 Aralık 2017 Pazar    FİNAL    14.00    Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu

İnegöl Ziraat’le
karşılaşacak

İlk dört içinde yer alarak Kupa Voley’e final etabından başlayan Ziraat Bankası ile eşleşen İnegöl Belediyespor Şanlıurfa’da 11 Nisan Spor Salonu’nda yapılacak çeyrek final maçında mücadele edecek

Kupa Voley 1. Bölümü’nde Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ile eşleşen İnegöl Belediyespor turu geçerek final etabına terfi etti. 1. Bölüm ilk maçında evinde Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımını 3-2 mağlup eden İnegöl Belediyespor, ikinci maçta da deplasmanda 3-0 kazanarak Şanlıurfa’da yapılacak olan Final etabına terfi etti. Maçtan sonra Urfa’ya hareket eden İnegöl Belediyespor ilk maçına yarın çıkacak. Rakibi Ziraat Bankası’nın son haftalarda düşüşte olduğunu bilen İnegöl bu fırsatı lehine çevirip turu geçmenin peşinde.
ZİRAAT İLK DÖRTTE YER ALDI
Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden takımların yer aldığı Kupa Voley Turnuvası’nda İnegöl Belediyespor ile eşleşen Ziraat Bankası, ligin ilk 4 takımı arasında yer aldığı için 1. Bölüme katılmadı.

4 takım Kupa’ya veda etti

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının 1. Bölüm’de
veda ettiği Kupa Voley’e 3 takım daha veda etti

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının elenerek veda ettiği Kupa Voley 1. Bölümü’nde Beşiktaş, TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik ve Jeopark Kula Belediyespor Kupa Voley’e ilk turda veda eden takımlar oldu.
Afyon Belediye ilk maçta İnegöl Belediyespor’a 3-2, ikinci maçta da 3-0 mağlup olarak Kupa’ya veda etti.
TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, 1. Bölüm’de eşleştiği Fenerbahçe’ye iki maçta da 3-0’lık skorlarla mağlup oldu.
1. Bölüm’de Galatasaray ile eşleşen Beşiktaş ilk maçı ve ikinci maçı 3-0’lık skorlarla kaybederek Kupa’ya veda eden takımlar arasına girdi.
Jeopark Kula Belediyespor da Kupa’ya veda eden takımlar arasında yerini aldı. 1. Bölüm’de Maliye Piyango ile eşleşen Kula Belediye, ilk maçı evinde oynarken 3-0 kaybetti. İkinci maçına da deplasmanda çıkan Kula Belediye bu maçı da 3-0 kaybetti ve Kupa’ya veda eden takımlardan oldu.

Bakmadan Geçme