Efeler kaybetti ama umut verdi: 3-0

Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaşspor, AXA Sigorta Kupa Voley Grup maçlarında gösterdiği performansla umut veren bir takım grafiği çizdi. Afyon Belediye 3 maçını kaybederek gruptan çıkmayı başaramadı   2021-2022 sezonuna 4 aylık kayıpla başlayan Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gecikmeli başladığı hazırlık etaplarının ardından ilk ciddi sınavını AXA Sigorta Kupa Voley [&hellip]

Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaşspor, AXA Sigorta Kupa Voley Grup maçlarında gösterdiği performansla umut veren bir takım
grafiği çizdi. Afyon Belediye 3 maçını kaybederek gruptan çıkmayı başaramadı

2021-2022 sezonuna 4 aylık kayıpla başlayan Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gecikmeli başladığı hazırlık etaplarının ardından ilk ciddi sınavını AXA Sigorta Kupa Voley grup müsabakalarında çıktı.
Başantrenör Burak Hascan yönetiminde yaklaşık 1 aylık çalışmanın ardından AXA Sigorta Kupa Voley C Grubu’nda mücadele eden Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ilk maçında Halkbank’a 3-0 mağlup olmuştu. Afyon Belediye, önceki gün oynanan ikinci maçlarda ise Spor Toto karşısında 25-23, 14-25, 27-29, 16-25 set sonuçları ile 3-1’lik mağlubiyet alarak tur şansını kaybetti. Afyon Belediye, grup müsabakalarındaki son maçında ise Tokat Belediye Plevne’ye 25-15, 25-14, 25-20 set sonuçlarıyla 3-0 kaybederek Kupa Voley’e grup 4’üncüsü olarak veda etti.
10 Ekim’de başlayacak olan Efeler Ligi müsabakaları öncesinde ciddi bir sınav olan Kupa maçlarında vize şansı bulamayan Afyon Belediye lig için ise umut verdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün haberi

Bakmadan Geçme