Efeler İzmir yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Spor Yazarları (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 4. Allways TSYD Voleybol Turnuvası’na 5-7 Ekim tarihlerinde İzmir'de yapılacak. Son iki sezondur bu turnuvada boy gösteren İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu yıl yapılacak olan turnuvaya 3. kez katılım sağlayacak. Afyon Belediye'nin bu turnuvadaki rakipleri ise Arkas, Galatasaray ve Arhavi Belediyespor olacak.'İLK MAÇ AFYON BELEDİYE [&hellip]

Türkiye Spor Yazarları (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 4. Allways TSYD Voleybol Turnuvası’na 5-7 Ekim tarihlerinde İzmir’de yapılacak. Son iki sezondur bu turnuvada boy gösteren İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bu yıl yapılacak olan turnuvaya 3. kez katılım sağlayacak. Afyon Belediye’nin bu turnuvadaki rakipleri ise Arkas, Galatasaray ve Arhavi Belediyespor olacak.
“İLK MAÇ AFYON BELEDİYE ARKAS ARASINDA OYNANACAK”
4. Allways TSYD Voleybol Turnuvası’nda ilk maç 5 Ekim Cuma günü saat 15.00’te İkbal Afyon Belediye Yüntaş – Arkaspor arasında oynanacak. Bu mücadelesinin ardından saat 17.00’de Arhavi Belediye ile Galatasaray karşılaşacak. Turnuvada 6 Ekim Cumartesi saat 15.00’te Arkaspor – Arhavi Belediye, 17.00’de Galatasaray – İkbal Afyon Belediye Yüntaş, 7 Ekim Pazar saat 14.00’te İkbal Afyon Belediye Yüntaş – Arhavi Belediye, 16.00’da Arkaspor-Galatasaray maçları oynanacak.

Bakmadan Geçme