• Haberler
  • Spor
  • Efeler İnegöl'e gidecek – Kocatepe Gazetesi

Efeler İnegöl'e gidecek – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ikinci haftasında İnegöl Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan galip ayrılmak isteyen Afyon Belediye, Arkas'ta bıraktığı puanları telafi etmek istiyor. Afyon Belediye, İnegöl Belediye'yi mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor. Hafta başından bu yana yaptığı çalışmalarda, galibiyet odaklı idman yapan Afyon Belediye, [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ikinci haftasında İnegöl Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan galip ayrılmak isteyen Afyon Belediye, Arkas’ta bıraktığı puanları telafi etmek istiyor. Afyon Belediye, İnegöl Belediye’yi mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor. Hafta başından bu yana yaptığı çalışmalarda, galibiyet odaklı idman yapan Afyon Belediye, en az iki puan hedefiyle İnegöl’e gidiyor.
İNEGÖL KAZANMAK İSTİYOR
Evinde Afyon Belediye’yi konuk edecek olan İnegöl Belediyespor, bu hafta sonu oynayacağı maçı kazanmak istiyor. Galatasaray’a mağlup olarak ilk haftayı puansız kapatan İnegöl kazanarak hanesine puan yazdırmak istiyor.

Bakmadan Geçme