Efeler ilk yarıyı mağlup kapattı: 3-0

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ilk yarısının son maçında konuk olduğu Milas Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu   Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ilk yarının son maçında deplasmanda Milas Belediyespor'a konuk oldu. Maça oldukça iyi başlayan iki ekipte ilk setin sonuna kadar verdiği mücadele ile büyük beğeni topladı. [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ilk yarısının son maçında konuk olduğu Milas Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ilk yarının son maçında deplasmanda Milas Belediyespor’a konuk oldu. Maça oldukça iyi başlayan iki ekipte ilk setin sonuna kadar verdiği mücadele ile büyük beğeni topladı. Seyirciler setin son anlarını ayakta izlerken, setin sonunda 34-32 kazanan Milas Belediye oldu. İkinci sete de Milas Belediye hızlı başlarken, seti 25-19 kazanmayı bildi. Üçüncü sete 2-0 üstün başlayan Milas Belediyespor bu seti daha hızlı oynayarak 25-17 kazandı ve maçı da 3-0 almayı başardı.
Milas Belediye kazandığı maçın ardından puanını 24’e yükselterek 3. sırada yer aldı. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ise 21 puanda kalarak ilk yarıyı 4. sırada tamamladı.
İlk devreyi bitiren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bir süre izin yaptıktan sonra tekrar Afyonkarahisar’da toplanarak ikinci yarının hazırlıklarını sürdürecek.

Bakmadan Geçme