• Haberler
  • Spor
  • Efeler ilk yarının son maçında GS'yi ağırlayacak

Efeler ilk yarının son maçında GS'yi ağırlayacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, bugün saat 17.00'de ilk yarının son maçında Galatasaray'ı ağırlayacak. Maçtan galibiyet ile ayrılarak ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek isteyen Afyon Belediye, zorlu rakibinden maçı almak istiyor. Evinde kendi seyircisi önünde oynayacağı maçta halktan destek bekleyen Afyon Belediye seyircinin desteği ile maçı kazanacağına [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, bugün saat 17.00’de ilk yarının son maçında Galatasaray’ı ağırlayacak. Maçtan galibiyet ile ayrılarak ilk yarıyı iyi bir şekilde bitirmek isteyen Afyon Belediye, zorlu rakibinden maçı almak istiyor. Evinde kendi seyircisi önünde oynayacağı maçta halktan destek bekleyen Afyon Belediye seyircinin desteği ile maçı kazanacağına inanıyor.
Lig’de çıktığı 10 maçta 8 galibiyet alan Galatasaray, 2 mağlubiyet aldı. Toplamda 24.140 puana sahip olan Galatasaray Afyonkarahisar’dan galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Bakmadan Geçme