Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler İlk hazırlık maçına çıktı

Lig öncesi hazırlıklarına devam

Lig öncesi hazırlıklarına devam eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Altekma ile hazırlık maçı oynadı. Maçta oynanan 4 set sonunda 2-2 eşitlik oluştu

 

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin yeni takımlarından Altekma ile dün Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda hazırlık maçında karşılaştı.
Burak Hascan yönetiminde sezona iyi hazırlanan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının maç kondisyonunu görmesi açısından önem taşıyan hazırlık maçına savunma bloğundan bulduğu sayıyla başladı. İlk sette hücumda ve savunmada etkili olan Afyon Belediye, seti 25-17 kazandı.
Mücadelenin ikinci seti karşılıklı sayılarla başladı. İki ekip de savunma ve hücumda etkili olurken 17-17’lik eşitlikle geçilen bölümde hücumdaki etkinliğini artıran Afyon Belediye 20-17’lik skora ulaştı. Oyunda yeniden dengeyi kuran Altekma skoru 23-23’e getirdi. Setin son bölümünde konuk ekip iki hücumda topu auta gönderdi ve Afyon Belediye setlerde 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.
Dengeli başlayan mücadelenin üçüncü setinde de teknik molanın ardından oyunun kontrolünü eline geçiren Afyon Belediye farkı 3 sayıya kadar çıkartsa da geriden gelen Altekma seti 25-22 kazanarak setlerde skoru 2-1’e getirdi. Mücadelenin dördüncü setine moralli başlayan Altekma dördüncü sette zaman zaman geriye düşse de oyunu bırakmadı. 24-24’lük eşitliğin ardından karşılıklı sayılarla uzayan seti 32-30 kazanan konuk ekip oldu ve skor 2-2’ye geldi.
İki ekibin ortak kararı ile beşinci set oynanmadı ve maç 4 sette tamamlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti