• Haberler
  • Spor
  • Efeler ilk galibiyetini aldı – Kocatepe Gazetesi

Efeler ilk galibiyetini aldı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ikinci haftasında İnegöl Belediyespor'a konuk oldu. Maçın ilk setini kaybeden Afyon Belediye sonraki setleri kazanarak maçı 3-1 almayı başardı. Afyon Belediye bu sezon ilk galibiyetini deplasmanda almayı başardı.İlk sette fazla ekili olamayan Afyon Belediye, 26 dakika süren sette rakibine 25-18 mağlup oldu. [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ikinci haftasında İnegöl Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk setini kaybeden Afyon Belediye sonraki setleri kazanarak maçı 3-1 almayı başardı. Afyon Belediye bu sezon ilk galibiyetini deplasmanda almayı başardı.
İlk sette fazla ekili olamayan Afyon Belediye, 26 dakika süren sette rakibine 25-18 mağlup oldu. 1-0
İkinci sette iki ekibin de yüksek performans sergilediği bir set oldu. 28 dakikada tamamlanan setin sonunda Afyon Belediye 25-23 kazandı ve durumu eşitledi. 1-1
Üçüncü sette iki ekipte baştan sona kadar eşit bir şekilde oyun sergiledi. Setin sonuna kadar iki ekipte çok fazla efor sarf etti. Birer birer alınan sayılarda üstünlük sürekli el değiştirdi. 32 dakika süren setin sonunda 25-23 kazanan Afyon Belediye 2-1 öne geçti.
Dördüncü sete Afyon Belediye hızlı başladı. Rakibine oranla bu sette daha iyi görüntü çizen Afyon Belediye İnegöl’ün eşitliği yakalama çabalarına engel oldu. 26 dakika süren setin sonunda 25-19 kazanan Afyon Belediye maçı da 3-1 kazanmayı başardı.

Bakmadan Geçme