Efeler içeride son maçına çıkacak

Düşme hattı sınırında yer alan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı evinde oynayacağı son maçında Spor Toto’yu konuk edecek. Afyon Belediye son hafta ise deplasmanda İnegöl Belediyespor’a konuk olacak   AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden ve düşme potasından uzaklaşmak isteyen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ikinci yarısında yakaladığı serilerle toparlanma sürecine girmişti. Haftalar sonra [&hellip]

Düşme hattı sınırında yer alan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı evinde oynayacağı son maçında Spor Toto’yu konuk edecek. Afyon Belediye son hafta ise deplasmanda İnegöl Belediyespor’a konuk olacak

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden ve düşme potasından uzaklaşmak isteyen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ikinci yarısında yakaladığı serilerle toparlanma sürecine girmişti. Haftalar sonra düşme hattından çıkmayı başaran Afyon Belediye sezon içerisindeki inişli çıkışlı grafiğin ardından düşme hattından çıkmayı başararak çok değerli olan sezonun son 2 maçına çıkacak.
Tüm sezonu doğrudan etkileyecek olan son iki maçında alacağı sonuçlar Afyon Belediye’yi AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ya tutacak ya da lige veda ettirecek. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından sezon başında belirlenen ligde uygulanacak esaslara ilişkin talimatlarda öncelik galibiyet sayısı, galibiyet sayısında eşitlik olursa toplanan puanlara göre sıralamanın belirlenmesi yönündeydi. 28. hafta sonunda düşme hattının hemen üzerinde yer alan Efelerin 9 galibiyeti bulunurken, düşme hattında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Haliliye Belediyespor’un da 9’ar galibiyeti bulunuyor. Puan avantajına sahip olan Efeler için ligde kalma adına 2 maçı da kazanmak ligde kalmaya yetecek. Efeler 1 galibiyet alırsa Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Haliliye Belediyespor’dan birinin alacağı 2 galibiyet Efelerin ligden düşmesine neden olacak.
Ligde kader haftalarına giren Afyon Belediye için hafta sonunda oynanacak olan Spor Toto maçı çok değerli hale geldi. Sezonun son iç saha maçında 21 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Spor Toto’yu konuk edecek olan Afyon Belediye rakiplerinin oynayacağı zorlu maçlardan gelecek sonuca da kulak verecek. Efeler kazanır rakipleri kaybederse ligde kalmayı garantileyen takım Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme