Efeler Halkbank maçında puan arayacak

Ligin ilk 2 haftasında zirve yarışındaki Arkas ve Fenerbahçe HDI Sigorta'ya 3-0 mağlup olan Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, bugün Halkbank karşısında puan ya da puanlar arayacak   AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin son sırasında girdiği 3. haftada evinde Halkbank'ı konuk edecek. [&hellip]

Ligin ilk 2 haftasında zirve yarışındaki Arkas ve Fenerbahçe HDI Sigorta’ya 3-0 mağlup olan Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, bugün
Halkbank karşısında puan ya da puanlar arayacak

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin son sırasında girdiği 3. haftada evinde Halkbank’ı konuk edecek. Kupa Voley’de oynadığı 3 maçı kaybeden, 2021-2022 sezonunun ilk haftasında evinde Arkas’a, ikinci haftasında ise deplasmanda Fenerbahçe HDI Sigorta’ya 3-0’lık sonuçla mağlup olan Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı güçlü rakibi Halkbank karşısında sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.
Başantrenör Burak Hascan yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdüren Efeler, sezona geç başlamanın sıkıntısını geride kalan haftalarda oynadığı müsabakalarda ciddi anlamda hissetti.
Fiziksel açıdan henüz hazır olmayan Afyon Belediye, yüksek tempoda geçen maçlarda setlerin son bölümlerinde yaşadıkları düşüşle setlere ortak olma şansını kaçırdı. Maçlara da ortak olamayan Afyon Belediye, Fenerbahçe HDI Sigorta karşısında biraz daha diri gözükse de mağlubiyetten kurtulamamıştı.
Sezona geç başlamalarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Başantrenörü Burak Hascan, “Sezona kadro kurma ve hazırlık anlamında geç başladık. Bu nedenle fiziksel açıdan hazır hale gelmemiz ve oyun düzenimizi oluşturmamız elbette zaman alacak. Bu olumsuzlukları gidermeye çalışırken fikstürde de zirveye oynayan takımlarla sezonun henüz başında karşılaşıyor olmak da bizim bir diğer dezavantajımız oldu. Arkas ve Fenerbahçe HDI Sigorta güçlü oyuncu kadrolarına sahip takımlar. Yüksek tempoda oynanan maçlarda fiziksel açıdan geriye düşmemiz bu tür rakiplere karşı kazanma şansımızı da güçleştiriyor. Evimizde Halkbank gibi bir diğer güçlü rakibe karşı mücadele edeceğiz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bizim için zor bir maç ama kazanarak moral bulmaya ve gelecek maçlara baskıdan uzak çıkmaya ihtiyacımız var.” dedi.
Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ile Halkbank arasındaki maç bugün saat 15.00’te Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme