• Haberler
  • Spor
  • Efeler galibiyet hedefliyor – Kocatepe Gazetesi

Efeler galibiyet hedefliyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden ikbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 7. haftasında evinde Ziraat Bankası'nı konuk edecek. Lige istediği gibi başlamayan Ziraat Bankası karşısında galibiyet arayacak olan Afyon Belediye bu maçtan galibiyet ile ayrılabilir. Ligde oynadığı 6 maçtan 2 galibiyet alan Ziraat Bankası galibiyetlerinin ikisini de 3-2'lik skorla kazandı. Ayrıca mağlup olduğu [&hellip]

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden ikbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 7. haftasında evinde Ziraat Bankası’nı konuk edecek. Lige istediği gibi başlamayan Ziraat Bankası karşısında galibiyet arayacak olan Afyon Belediye bu maçtan galibiyet ile ayrılabilir. Ligde oynadığı 6 maçtan 2 galibiyet alan Ziraat Bankası galibiyetlerinin ikisini de 3-2’lik skorla kazandı. Ayrıca mağlup olduğu maçlardan ikisinde de 2-3’lük mağlubiyet aldı. Toplamda 8.360 puanı bulanan Ziraat Bankası, Afyon Belediye’yi mağlup ederek 3 puan almak istiyor. Bu üç puana ihtiyacı olan Ziraat Bankası Afyon Belediye’nin bir sıra üzerinde yer alıyor.
Afyon Belediye’nin evinde oynayacağı maçta seyirci desteğini arkasına alarak kazanmak istediği bu kritik maçtan, galibiyet ile ayrılması halinde puanı 10 olacak. 7.200 olan mevcut puanını 3 puan eklemek isteyen Afyon Belediye’nin 3-0 ve 3-1 gibi skorla kazanması gerekiyor. Afyon Belediye bu maçtan 3-2 galip ayrılırsa 2 puan alacak ve 1 puanı da Ziraat Bankası’na bırakmış olacak.

Bakmadan Geçme