Efeler çıktı meydana

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele edecek Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı yeni sezon planlamasına başladı   Uzun süredir lige çıkıp çıkmayacağı, takımın kurulup kurulmayacağı ve Sandıklı Belediyesi ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında gidip gelen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, meydana çıktı. Efeler, 5 oyuncu ve teknik heyet ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret etti. [&hellip]

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı yeni sezon planlamasına başladı

Uzun süredir lige çıkıp çıkmayacağı, takımın kurulup kurulmayacağı ve Sandıklı Belediyesi ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında gidip gelen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı, meydana çıktı. Efeler, 5 oyuncu ve teknik heyet ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Antrenör Burak Hascan, Yardımcısı Niyazi Durmaz ve İstatistik Antrenörü Onurcan Coşkun ile takımla yeni sözleşme imzalayan Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Umut Durur, Yiğit Yıldız, Batuhan Karaca ve Çağatay Kır hazır bulundu. Ziyarette Antrenör Burak Hascan ile gelecek sezon için tekrar sözleşme yenilenirken, teknik heyette yer alan Niyazi Durmaz, Onur Coşkun da gelecek sezon için takımda yer alacak. Oyuncular Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Umut Durur, Yiğit Yıldız, Batuhan Karaca ve Çağatay Kır, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile sözleşme imzalayarak takıma katıldı.
“YENİ SEZONUN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni transferlerin takıma spor camiasına hayırlı olmasını diledi. Başkan Zeybek, “Yeni transferlerimiz ilimize, spor camiasına ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Başarılı ve sakatlığın olmadığı bir sezon diliyorum. Burak hocamızın başarısından geçtiğimiz sezon memnunduk. Başarılı bir grafik çizeceklerinden bu sezon da eminim. Yeni sezonun tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“YENİ SEZONA İDDİALI
BİR TAKIM KURACAĞIZ”
Belediye Başkanı Zeybek’in takıma büyük bir destek verdiğini hatırlatan Antrenör Burak Hascan, 5 yeni transfer ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti. Hascan, “İnşallah yeni sezonda iddialı bir takım kuracağız. Bunun başlangıcı olarak beş arkadaşımızı takımımıza transfer ettik. Devamı gelecek ve yeni sezona başlayacağız. Bir aylık hazırlık sürecimiz var. Tecrübeli olduğumuz ligde elimizden gelen mücadeleyi vererek Afyonkarahisar halkımız için sahada her şeyi yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
Bugün çalışmalarına başlayacak olan Efeler, önümüzdeki günlerde takıma gelecek yerli ve yabancı oyuncularla birlikte hızını artıracak. Efeler, ilk olarak Kupavoley’e katılacak. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme