Efeler Ayvazoğlu ve Balcıoğlu anlaştı

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çekiyor 2020-21 sezonunda Türkiye Vo-leybol Efeler Ligi' nde mücadele edecek olan Afyon Be-lediye Yüntaş, transfere devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda transferlerini sürdüren Afyon Belediye, yaptığı transferlere 2 oyunu daha ekledi. Galatasaray, Fenerbahçe, Halk-bank, İnegöl Belediye formalarını terleten Can Ayvazoğlu ile anlaşma sağladı. Ayvazoğlu, milli [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çekiyor

Haber

2020-21 sezonunda Türkiye Vo-leybol Efeler Ligi’ nde mücadele edecek olan Afyon Be-lediye Yüntaş, transfere devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda transferlerini sürdüren Afyon Belediye, yaptığı transferlere 2 oyunu daha ekledi. Galatasaray, Fenerbahçe, Halk-bank, İnegöl Belediye formalarını terleten Can Ayvazoğlu ile anlaşma sağladı. Ayvazoğlu, milli takım forması da terletirken libero mevkiinde mücadele ediyor. Ayvazoğlu 1,95 boyunda ve 1979 Almanya doğumlu.
BALCIOĞLU EFELERE “EVET” DEDİ
Afyon Belediye, günün ikinci transferinde ise son iki sezon Milas Bele-diye forması giyen tecrübeli smaçör Hasan Balcıoğlu’nu kadrosuna kattı. 1986 doğumlu smaçör Arkas altyapısından sonra TFL Al-tekma, BAL Spor ve Konak Belediye ta-kımlarında yer aldı. Konak ile 1. Lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra Efeler Ligi’nde mücadele eden Balcıoğlu, daha sonra Tokat Plevnespor’a transfer oldu. Başarılarını sürdüren Hasan Balcıoğlu 1. Lig şampiyonluğu yaşadı ve 2 sezon Efeler Ligi’nde mücadele etti. Arhavi Belediyespor’da oynayan Balcıoğlu, burada da 1. Lig şampiyonluğu yaşadı. Son iki sezon ise Milas Belediyespor’da yer aldı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme