• Haberler
  • Genel
  • Edirne Uzunköprü İlçesi’nden Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Edirne Uzunköprü İlçesi’nden Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Süt Birliği Semineri'ne katılmak üzere Antalya iline giderken ilimizden geçen Edirne Uzunköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Balkan, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şeref Ateşli, 3 mahalle ve 21 köy muhtarı Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti Ziyarete katılan konuklarını Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Balkanlıoğlu, 2000-2005 yılları arasında 5 yıl süre ile Kaymakamlık yaptığı Edirne'nin güzel ilçelerinden [&hellip]

Edirne Uzunköprü İlçesi'nden Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Süt Birliği Semineri’ne katılmak üzere Antalya iline giderken ilimizden geçen Edirne Uzunköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Balkan, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şeref Ateşli, 3 mahalle ve 21 köy muhtarı Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Ziyarete katılan konuklarını Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Balkanlıoğlu, 2000-2005 yılları arasında 5 yıl süre ile Kaymakamlık yaptığı Edirne’nin güzel ilçelerinden biri olan Uzunköprü’de çok güzel anılarının olduğunu belirterek, bu 5 yıllık çalışma sürecinde değerli Uzunköprülüler ile güzel çalışmalara imza attıklarını, hayatında bunların çok güzel anılar olarak yer ettiğini söyledi.
Vali Balkanlıoğlu ayrıca kendisinin yılın yöneticisi seçilmesinde Uzunköprü’lü güzel insanların da katkısının olduğunu belirtti. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Anılarımın canlanmasına vesile oldunuz, sizleri burada görmekten çok mutlu oldum. Afyonkarahisarımız insanı, tarihi, kültürü ve termalleri ile çok güzel bir ilimiz. İnşallah sizleri burada, bu güzel şehrimizin birçok özelliklerinden faydalanmak üzere ailelerinizle birlikte bekleriz, tekrar beni unutmayarak buralara kadar zahmet ettiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.
Ziyaret sırasında konuşan Uzunköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Balkan, “Bizde sizin gibi değerli bir idareciyi asla unutmadık. Sizi ve ilçemizde gerçekleştirmiş olduğunuz çalışmalarınızı sürekli anmaktayız. Eminiz ki Afyonkarahisar’da da güzel çalışmalara imza atmaktasınız. Bu yoğun çalışma temponuzda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.
Vali Balkanlıoğlu ziyaretin ardından Edirne iline bağlı Uzunköprü ilçesinden gelen mahalle ve köy muhtarlarını Hükümet Konağı önünde birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra uğurladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme