• Haberler
  • Eğitim
  • Eczacılık Fakültesi öğrencilerine uyum eğitimi verildi

Eczacılık Fakültesi öğrencilerine uyum eğitimi verildi

2022 YKS ile AFSÜ Eczacılık Fakültesine yerleşen öğrencilere Uyum eğitimi verildi   Yeşil Salon'da gerçekleşen eğitimde Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nurnehir Baltacı Bozkurt tarafından fakülte tanıtımı, eğitim öğretim faaliyetleri, ders plan ve programları, sınav takvimi, öğrenci otomasyonu, staj ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ardından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı [&hellip]

2022 YKS ile AFSÜ Eczacılık Fakültesine yerleşen öğrencilere Uyum eğitimi verildi

Yeşil Salon’da gerçekleşen eğitimde Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nurnehir Baltacı Bozkurt tarafından fakülte tanıtımı, eğitim öğretim faaliyetleri, ders plan ve programları, sınav takvimi, öğrenci otomasyonu, staj ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ardından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı (SKS) Filiz Özden Yılmaz tarafından sosyal ve kültürel faaliyetler, öğrenci toplulukları ve burs olanakları anlatıldı.
Son olarak Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mevlüt Balta, Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, eğitim öğretimle ilgili mevzuatlar, e-kampüs bilgi sistemi, akademik takvim, bologna bilgi paketi gibi ilgili tüm konular hakkında bilgiler aktardı.
Eğitim hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme