• Haberler
  • Genel
  • Eczacılar Avrupa’yı gezdi – Kocatepe Gazetesi

Eczacılar Avrupa’yı gezdi – Kocatepe Gazetesi

Eczacılar Odası üyelerine yönelik Avrupa gezisi düzenledi TEB 33.Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası tarafından üyelerine yönelik olarak 4 Ekim – 9 Ekim 2011 tarihleri arasında KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Müdürlüğü'nün destekleri ile Frankfurt, Köln, Duseldorf, Brüksel ve Amsterdam'ı kapsayan yurt dışı iş-fuar gezisi düzenlendi.Geziyle ilgili olarak açıklamada bulunan 33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Ecz. K. Melih [&hellip]

Eczacılar Avrupa'yı gezdi

Eczacılar Odası üyelerine yönelik Avrupa gezisi düzenledi

TEB 33.Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası tarafından üyelerine yönelik olarak 4 Ekim – 9 Ekim 2011 tarihleri arasında KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Müdürlüğü’nün destekleri ile Frankfurt, Köln, Duseldorf, Brüksel ve Amsterdam’ı kapsayan yurt dışı iş-fuar gezisi düzenlendi.
Geziyle ilgili olarak açıklamada bulunan 33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Ecz. K. Melih Köken şu bilgileri aktardı:
“Üyelerimizin Dünya ile entegre olması, yeni gelişmeleri ve Avrupa’daki Eczacılık modellerini incelemelerini, Avrupa’da ki meslektaşları ile fikir alışverişinde bulunmalarını ve Almanya, Belçika ve Hollanda’da pek çok eczane ziyaretine imkan sağlayan bu iş gezisi kapsamında Dünyanın en büyük Eczacılık Fuarı olan Duseldorf EXPOPHARMA FUARINA katılım sağlanmıştır. Bununla birlikte Duseldorf’da Alman Eczacılar Birliği’nin (ABDA – Federal Union of German Associations of Pharmacists) davetlisi olarak Sayın Michael Junk’un sunum yaptığı “Alman Eczacılık Sistemi” konulu toplantı, yine Brüksel’de Belçika Eczacılar Birliği (APB)’nin davetlisi olarak Sayın Filip Babylon’un sunum yaptığı Belçika’da “Eczacılık” isimli toplantılar düzenlendi. Üyelerimize mesleki anlamda son derece katkı sağlayan yurt dışı iş gezimiz başarılı geçmiştir. Katkı ve desteklerinden dolayı Afyonkarahisar KOSGEB’ e teşekkür ederiz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme