Ecer'den istihdam sözü – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, yerel seçimi kazanmaları halinde istihdamı artırıcı projeler geliştireceklerini söyledi. Ecer, Afyonkarahisar'ın sosyal demokrat bir belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu belirtti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ile CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Ecer, [&hellip]

Ecer’den istihdam sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, yerel seçimi kazanmaları halinde istihdamı artırıcı projeler geliştireceklerini söyledi. Ecer, Afyonkarahisar’ın sosyal demokrat bir belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ile CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Ecer, CHP’nin yönettiği Afyonkarahisar’da istihdamın artacağını kaydetti. Ecer, Tempo Çağrı Merkezi’nde yaptığı konuşmada “Bu işletmede bin civarında gencin çalıştığını öğrendim ve bundan dolayı büyük mutluluk duydum. İnşallah bizim yönetimimizde buna benzer işletmeler yerel yönetim anlayışımızla çoğalacaktır. Yerel yönetimlerin istihdam sağlama konusunda projeler üretmesi gerekiyor. Çalışanlara bakıyorum hepsi pırıl pırıl, gençlerimiz. Gençlerimiz, kentin sosyal yaşamında var olması gerekiyor.Maalesef kentin yerel yöneticileri bu kenti yaşanmaz bir hale getirmektedir. Bizim yönetimimizde bu kent yaşanabilir bir hale gelecektir” dedi.
KREŞ VE BAKIMEVİ
KURULACAK
Organize Sanayi Bölgesi’nde traverten mermer fabrikasını ziyaret ederek yakın zamanda babaannesini kaybeden işletme sahibi Selçuk Soydaş’a başsağlığı dileklerini ileten Ecer, fabrika çalışanlarını da ihmal etmedi. Ecer, “Sizler ele emeğinizi göz nurunuzu taşa yansıtıyorsunuz. Bizim yönetimimizde çalışan kadınlarımızın çocukları için kreş ve gündüz bakımevleri kurulacak, böylece siz çalışan kadınların daha huzurlu bir iş ortamında işinizi yapmanızı sağlayacağız” diye konuştu.
SOSYALDEMOKRAT BELEDİYE
Şehirdeki ziyaretleri çerçevesinde Ambaryolu üzerinde bulunan seyyar satıcılarla tek tek görüşen Ecer, “Afyon’un sosyal demokrat bir belediye görmesi lazım. İlimizin bu durumu beni çok üzüyor. Hava kirliliğinde birinci sıradayız, trafik sorununa gelince 10 yıldır aynı halde ama sizlerin desteğiyle göreve geldiğimiz takdirde bu sorunları kısa sürede çözecek ve sosyal demokrat belediye anlayışını sizlerle birlikte yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.
AFYON GENÇLERLE AYAĞA KALKACAK
Kenti gençlerle birlikte şaha kaldıracaklarını ifade eden Ecer, “Gençlerimizin oyuna talibim. Afyon’u yaşanabilir kentler arasında yüksek seviyelere çıkartmak için gençlerle birlikte çalışmak gerekiyor ve biz bunu yapacağız” dedi.
ADİL OLACAĞIZ
Ziyaretleri esnasında vatandaşların sağlık sorunlarıyla da ilgilenen Ecer, kısa süreli vatandaşları muayene etmeyi de ihmal etmedi.
Ambaryolu’nun ardından Yeşilyol esnafı ve yol üzerindeki vatandaşlarla da sohbet eden Ecer, esnafın desteğini isterken, sıkıntılarını da dinledi. Esnafla görüşen Ecer, “Adil olmak zorundayız, herkese eşit olacağız. Siz esnaflarımız her şeyin farkındasınız, desteklerinizi benden esirgemezseniz Afyonumuzu Eskişehir’den daha iyi bir kent haline getirebiliriz. Göreve geldiğimiz takdirde Afyon’u 5 yıl sonra tanımayacaksınız, Afyon’u turizm ve kültür kenti yapacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
CHP Afyon Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, “Her şey yolunda, inşallah 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

“OYUM SENİN”
Ziyaretleri esnasında yoldan geçen bir bayan CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’i durdurarak korkmamasını söyledi.
Afyonkarahisar’daki esnafları ziyaret etmeye devam eden CHP Afyon Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’i yolda bir bayan vatandaş durdurarak korkmamasını söyledi.
Bu durum üzerine şaşıran Ecer, “Neden korkmayayım Anacım” diyerek yaşlı bayanın elini öperken, yaşlı bayan ise “Sen hiç korkma oğlum, benim oyum senin” diyerek cevap verdi.

Bakmadan Geçme