• Haberler
  • Genel
  • Ecer’den Balkanlıoğlu’na “seçim” teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Ecer’den Balkanlıoğlu’na “seçim” teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, vilayetteki olumlu seçim atmosferi için teşekkür etti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Ecer, “Önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerin, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi huzur içinde geçeceğine inanıyorum. Bu anlamda şahsım ve partim adına [&hellip]

Ecer'den Balkanlıoğlu'na "seçim" teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, vilayetteki olumlu seçim atmosferi için teşekkür etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Ecer, “Önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerin, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi huzur içinde geçeceğine inanıyorum. Bu anlamda şahsım ve partim adına Sayın Valimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
MAHALLİ SEÇİMLER İLGİ ÇEKİYOR
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise halkın kendisini yönetecek kişileri seçmesinin son derece önemli olduğunu belirtti. Balkanlıoğlu, “Halkın istemediği idarecileri değiştirme yetkisine sahip olması çok güzel bir şey. Zaten bunun aksi gelişmiş bir ülkede düşünülemez. Özellikle mahalli idareler seçimleri halkın daha fazla ilgisini çekiyor. Demokrasinin canlı yaşandığı yerdir. Bir de seçtiği insanları yanında, yakınında ve yöresinde görüyor. Hizmetinden doğrudan yararlanıyor. Genel seçimlere göre halkın ilgisi daha fazla gibi görünüyor. Bizim açımızdan Afyonkarahisar’da seçim çalışmaları gayet güzel gidiyor. Yani centilmence geçiyor” dedi.
TÜM ADAYLARA BAŞARILAR
Balkanlıoğlu, “Parti çalışması yapan ekipler genel olarak bunun istisnaları olabilir de, karşılaştıkları zaman birbirlerine başarı diliyorlar. Çalışmalar Afyonkarahisar’da sakin bu da sempati topluyor tabii. Geçenlerde bir gazetede görmüştüm MHP heyetiyle AK Parti heyeti bir sokakta karşılaşmışlar birbirlerine başarı dilemişler. Hatıra resmi çekilmişler. Çok güzel ve özlenen bir tablo bu. Bizlerde demokrasinin gereği olan seçimlerde, Afyonkarahisar Valiliği olarak gerekli tedbirleri alacağız. Seçime katılacak olan tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum ve 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme