• Haberler
  • Genel
  • Ecer ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Ecer ziyaretlerine devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumları ve sendikaları ziyaret etti. Ziyaretlerinde seçilmesi halinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Ecer, “Biz belediye meclisimizi oluştururken her kesimi düşündük. Biliyorsunuz diğer illerden çok geride kaldık, yıllardan beri [&hellip]

Ecer ziyaretlerine devam ediyor

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumları ve sendikaları ziyaret etti.
Ziyaretlerinde seçilmesi halinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Ecer, “Biz belediye meclisimizi oluştururken her kesimi düşündük. Biliyorsunuz diğer illerden çok geride kaldık, yıllardan beri çalışıyoruz, iyi bir teknik ekibimiz var. Şehrimizi yaşanabilir şehirler arasında ilk 10 içerisine yer almasını sağlayacağız. İkinci bir üniversite kurmamız şart, öğrenci sayımızın arttırılması lazım. Şehrimizi çazibe merkezine dönüştürürsek yaşanabilir kent haline gelir. Biz kazandığımız takdirde şehrimizdeki trafik sorununu bir hafta içinde çözeceğiz. Eğitim seviyesinde de yükseleceğiz ve bunları yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Romen vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ecer, bölge halkına toplu konut sözü verdi. Herkesi ev sahibi yapacaklarını söyleyen Ecer, “herkesi ev sahibi yapacağız. Hizmet amaçlı bir belediye olacağız, afyon kart projemiz olacak. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için bu kart projemiz sayesinde insanlarımıza daha modern bir hayat sunacağız. Hastaneler merkez dışında, herkesin faydalanabileceği aile hekimlerinin olacağı bir projemiz var. Hastaneleri merkez içinde yapmayı planlıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme