Ecer, şehit ailesini yalnız bırakmadı

CHP Milletvekili Adayı Doktor Mehmet Ecer, Yakasenekli şehit Binbaşı Yılmaz Tankül'ün mevlidine katıldı CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer ve eşi Emel Ecer Yakasenek'e giderek şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tangül için yapılan mevlide katılarak dua etti. Ecer, şehit ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Doktor Ecer, 'Böyle bir günde siyaset yapmak bize yakışmaz. Burası benim [&hellip]

Ecer, şehit ailesini yalnız bırakmadı

CHP Milletvekili Adayı Doktor Mehmet Ecer, Yakasenekli şehit Binbaşı Yılmaz Tankül’ün mevlidine katıldı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer ve eşi Emel Ecer Yakasenek’e giderek şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tangül için yapılan mevlide katılarak dua etti. Ecer, şehit ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.
Doktor Ecer, “Böyle bir günde siyaset yapmak bize yakışmaz. Burası benim bölgem ve şehit olan Yılmaz Tankül bizim kardeşimizdi. Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin, şehidimizin mekanı cennet olsun. Umarım bundan sonra bu topraklarda, bu ülkede askerlerimiz şehit olmaz, işçilerimiz maden ocaklarında göçük altında kalmaz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme