• Haberler
  • Genel
  • Ecer, sağlıkçıları ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Ecer, sağlıkçıları ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, İl Başkanı Nevzat Ercan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sağlık temsilcilerini ve esnafı ziyaret etti. Ecer, Tabipler Odası ve Eczacılar Odası'nı ziyaret ederek sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi Ecer ziyaretleri kapsamında, Eczacılar Odası Başkanı Melih Köken ve Tabip Odası Başkanı Murathan Leblebicioğlu'nu ziyaret etti. Sağlık sektörünün sorunlarını bildiğini [&hellip]

Ecer, sağlıkçıları ziyaret etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer, İl Başkanı Nevzat Ercan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sağlık temsilcilerini ve esnafı ziyaret etti. Ecer, Tabipler Odası ve Eczacılar Odası’nı ziyaret ederek sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi

Ecer ziyaretleri kapsamında, Eczacılar Odası Başkanı Melih Köken ve Tabip Odası Başkanı Murathan Leblebicioğlu’nu ziyaret etti. Sağlık sektörünün sorunlarını bildiğini belirten Dr. Mehmet Ecer, “Bugünkü yaşanan sorunları zamanında çok söylememize rağmen hükümet sağlık çalışanlarının ve sivil toplum örgütlerini dinlemedi. Adına torba yasa dedikleri onlarca maddeyi bir arada geçiriyorlar. İçlerinden bir tane vatandaşın hoşuna gidecek madde koyup geri kalanlarla vatandaşa tuzaklar kurdular. CHP hükümetinde vatandaşa tuzaklar kurulmayacak, torba yasalar olmayacak. Eczacılarla ilgili alacağımız her kararda sizler bizim çalışma ve çözüm ortağımız olacaksınız” dedi.
Ecer, “Konunun tarafları ile aynı masa etrafında toplanıp aylarca da sürse ortak bir noktada buluşmadan sonuçlanmayacak. STK’lar bizim rakibimiz, düşmanımız değil. Tam tersi çözüm ortağımız. Biz ülkeyi germeden, kutuplaştırmadan, bölmeden birlikte yönetmeye geliyoruz. Emekliye, asgari ücretliye, esnafa, STK’lara, gençlere, kadınlara, öğrencilere, çiftçiye yönelik projelerimiz hazır. Bunların bir kısmı göreve gelir gelmez devreye girecek. Bir kısmı ise ilk 6 ayda hayata geçecek. Bunu yaparken de sadece sözle değil noter tasdikli olarak veriyoruz. Beyannamemizin bir kopyasını da size veriyorum” diye konuştu.
UMUT KILIÇ’A DESTEK
CHP Milletvekili Adayı Ecer, Ankara’da tutuklanan Afyonkarahisar Barosu Avukatı Umut Kılıç’a destek verdi. Ecer açıklamasında, “Anayasamız da ceza kanunlarında ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin emsal kararları hiçe sayılarak suçun sabit görülmesi halinde bile verilecek cezanın üst sınırı dikkate alınmaksızın söz de heyete ve Cumhurbaşkanına hakaret ettiği ileri sürülerek tutuklanması hukukun yorumlanmasında gelinen son noktanın en acı halidir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme