• Haberler
  • Genel
  • Ecer, esnafın sorunlarını dinliyor – Kocatepe Gazetesi

Ecer, esnafın sorunlarını dinliyor – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, esnafın sorunlarını dinliyor. Ecer, projelerini esnafla paylaşıyor Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Saraçlar Çarşısı esnafı, Abdullah Özsoy İşhanı ve Akosman Pasajı'ndaki esnaf ve çalışanları ziyaret etti.Ziyaret sırasında çarşı esnafının sorunlarına kulak veren Ecer 'Bu bölgedeki çarşı esnafımızında, halkımızın ortak şikayetinde olduğu gibi trafik [&hellip]

Ecer, esnafın sorunlarını dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, esnafın sorunlarını dinliyor. Ecer, projelerini esnafla paylaşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Saraçlar Çarşısı esnafı, Abdullah Özsoy İşhanı ve Akosman Pasajı’ndaki esnaf ve çalışanları ziyaret etti.
Ziyaret sırasında çarşı esnafının sorunlarına kulak veren Ecer “Bu bölgedeki çarşı esnafımızında, halkımızın ortak şikayetinde olduğu gibi trafik sorunu var. Bizler diyoruz ki bu trafik sorununu çözeriz. Dünyanın gelişmiş hiçbir kentinde ana caddeler üzerindeki yol kenarlarına araç parkı olmaz. Afyonumuzun dar olan yol kenarlarına araç parkı yaptırılarak trafik tek şerit haline getirtiliyor. Şehir merkezindeki otopark sayısının arttırılarak ana caddelerdeki araç parkının kaldırılması ve trafiğin akışkan hale getirtilmesi gerekiyor” dedi.
KONUT FİYATLARI ÇOK YÜKSEK
Abdullah Özsoy İşhanı’ndaki esnafıda ziyaret eden Ecer, burada bulunan emlakçılardaki müşterilerlede sohbet etti. Emlakçı ve müşterilerin, konut fiyatlarında ki aşırı pahalılığı şikayet etmesi üzerine Ecer, “Afyon’daki arsa paylarının yüksek olması sebebiyle konut fiyatları çok yüksek. TOKİ diye bir kuruluş var ama bu TOKİ Afyonda ki dar gelirli halkımıza konut yapmıyor. Afyonda ki zenginlere müteahhitlik yapıyor. Afyonumuzda ki değerli araziler bu kuruluşa peşkeş çekilerek, buralar belirli bir kesime deyim yerindeyse residans olarak sunuluyor” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme