• Haberler
  • Genel
  • Ecer, esnafı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Ecer, esnafı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Birinci Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Birinci Küçük Sanayi’deki 70’i aşkın esnafı ziyaret etti. Ecer, dükkanlarda tek tek hâl-hatır sordu. Ecer, CHP’nin yönettiği bir Afyonkarahisar’da toplumun her kesiminin çıkarlarının ortak bir şekilde korunacağını söyledi. AFYON ÖRNEK OLACAKEcer, [&hellip]

Ecer, esnafı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Birinci Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, Birinci Küçük Sanayi’deki 70’i aşkın esnafı ziyaret etti. Ecer, dükkanlarda tek tek hâl-hatır sordu. Ecer, CHP’nin yönettiği bir Afyonkarahisar’da toplumun her kesiminin çıkarlarının ortak bir şekilde korunacağını söyledi.
AFYON ÖRNEK OLACAK
Ecer, “Biz, Belediye’yi rant kazanmak için değil, halkın rahat yaşamasına bir vesile olarak görüyoruz. İstihdamın artacağı, ağacı ve yeşili bol bir kent oluşturmak için projelerimiz var. Bu projelerimizi zaman zaman açıklıyoruz. Afyonkarahisar, çevresindeki şehirlerin önüne geçecek” dedi.
ECER “YETKİ” İSTEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer ve beraberindeki heyet Gazlıgöl Caddesi üzerinde bulunan işletmeleri ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. Esnafların sorunlarını ve kentin sorunlarını tespit ettiklerini, bu sorunların çözümü için göreve talip olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer; “Biz göreve talip olurken kentin sorunlarını ve çözümlerinin neler olduğunu belirleyerek bu yola çıktık. Afyonkarahisar’ın layık olduğu yerde olmadığının farkındayız ve bu olumsuzlukların önüne geçerek gelişen, büyüyen, esnafıyla ve halkıyla güçlenen bir kent olması için göreve sizlerin de oluru ile talibiz. Siz yetki verin, biz hizmet edelim” dedi.
Kendilerini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’i güler yüzle karşılayan esnaflar ticari alanda yaşadıkları sıkıntıların yanı sıra yerel yönetimin çalışmalarından da kısmen etkilendiklerini dile getirdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme