Ecer: Bizi destekleyin Eskişehir gibi olalım

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afyonkarahisar’ı çevredeki küçük illerin bile geçtiğini ifade etti. El birliği ile Afyonkarahisar’ın kaderinin değiştirilebileceğini kaydeden Ecer, “Desteklerinizi bize verin Eskişehir gibi olalım” dedi “AMBARYOLU ESNAFI OTOPARK KULLANMAYA TEŞVİK EDİLMELİ”Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında Ambaryolu, Marulcu Mahallesi ve Mihrioğlu [&hellip]

Ecer: Bizi destekleyin Eskişehir gibi olalım

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afyonkarahisar’ı çevredeki küçük illerin bile geçtiğini ifade etti. El birliği ile Afyonkarahisar’ın kaderinin değiştirilebileceğini kaydeden Ecer, “Desteklerinizi bize verin Eskişehir gibi olalım” dedi

“AMBARYOLU ESNAFI OTOPARK
KULLANMAYA TEŞVİK EDİLMELİ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında Ambaryolu, Marulcu Mahallesi ve Mihrioğlu Pasajı’ndaki esnafı ziyaret etti.
Ziyaretlerinde vatandaşların ve esnafın sıkıntılarını dinleyen Ecer, “Ambaryolu’nda bir adet kapalı otopark mevcut. Fakat bu otopark randımanlı kullanılamıyor. Öncelikli olarak Ambaryolu esnafına bu otoparkın kullandırılması teşvik edilmeli, fiyatı ucuzlatılmalıdır. Ayrıca Ambaryolu’nun üst kismı da iki şeritli olarak trafiğe açılmalı ve bütünlük sağlanmalı, unutulmamalı ki, Afyonkarahisarımızın büyümesi esnafımızın büyümesine bağlıdır” dedi.
“AFYON’U HALKLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Mihrioğlu Pasajı’ndaki esnafla biraraya gelen Ecer, pasaj esnafına hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulundu. Afyonkarahisar’ın en eski ve en sakin pasajların’dan birisi olan Mihrioğlu Pasajı’nda, esnafla çay içip sohbet eden Ecer, yıllarca hekim olarak bu kentin insanına hizmet ettiğini ifade ederek, şimdi de seçilmesi halinde Afyokarahisar’ı halkla birlikte yönetmek için el ele vereceğini söyledi.
Ecer gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında, bir vatandaşın “sayın doktorum artık büyük bir değişim hareketinin olması gerektiğine ben de inanıyorum ve buna destek vermek istiyorum. Rozetimi sizin takmanızı istiyorum” demesi üzerine vatandaşa parti rozetini taktı.
“BAYANLAR EVLERİNE MADDİ DESTEK SAĞLAYACAKLAR”
Ziyaretleri esnasında özellikle gençlerden ve bayanlardan da destek isteyen Ecer, “Siz gençlerin daha sosyal bir şehirde yaşamaya hakkınız var ve göreve geldiğimizde sizlerle birlikte bunu başaracağız. Bayanlarımız için yapacağımız projeler var ve bayanlarımızda bu projelerle evlerine maddi destek sağlayabilecekler” ifadelerini kullandı.
Ziyaretlerinde projeleriyle ilgili broşürleri dağıtarak kısa konuşmalarda yapan Ecer, “Afyonkarahisar’ın genelinde durgunluk var. El birliğiyle, sizlerle birlikte Afyonkarahisar’ın kaderini değiştirebiliriz. Desteklerinizi bizlere verin, Eskişehir gibi olalım. Çevremizdeki küçük şehirler bizi geçti gelin Afyonkarahisar’ı olması gereken seviyeye getirelim” şeklinde konuştu.
“AFYON’DA HEP MERKEZ SAĞ
KAZANIR, AMA BU KEZ BAŞKA”
Bir güvenlik firmasında kısa süre mola veren Ecer, Ağustos ayından itibaren devamlı çalıştığını dile getirerek Afyonkarahisar’ın kabuğunu kırması gerektiğini ifade etti. Ecer, “Ağustos ayından beri çalışıyoruz. Afyon’da genelde hep merkez sağ kazanır ama bu sefer projelerimizle, yapacaklarımızla ve sizlerin desteğiyle bunu aşacağız ve sol belediyeciliğin neler yapabileceğini herkese göstereceğiz” dedi.
İLGİNÇ
DİYALOG
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Ecer, ziyaretleri esnasında zaman zaman vatandaşlarla da ilginç diyaloglar yaşadı. Bir vatandaşın “para mı dağıtıyorsunuz?” sorusuna cevap veren Ecer, “Para değil broşür dağıtıyoruz.
Şimdilik projelerimizi broşürlerle dağıtıyoruz, 1 Nisan’dan itibaren broşürleri hizmete çevireceğiz ve sizlere hizmet dağıtacağız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme