• Haberler
  • Genel
  • Ecer: 30 Mart’tan sonra daha çok hizmet edeceğim

Ecer: 30 Mart’tan sonra daha çok hizmet edeceğim

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, 30 Mart seçimlerinden sonra vatandaşlara Belediye Başkanı olarak hizmet edeceğini söyledi CHP Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Dr. Mehmet Ecer ile beraberinde bulunan Belediye Meclisi adayları, İGM adayları, kadın kolları ve gençlik kolları ile kalabalık bir grup partili Tuzpazarı esnafı ve berberler çarşısını ziyaret etti.Cadde boyunca tek [&hellip]

Ecer: 30 Mart'tan sonra daha çok hizmet edeceğim

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, 30 Mart seçimlerinden sonra vatandaşlara Belediye Başkanı olarak hizmet edeceğini söyledi

CHP Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Dr. Mehmet Ecer ile beraberinde bulunan Belediye Meclisi adayları, İGM adayları, kadın kolları ve gençlik kolları ile kalabalık bir grup partili Tuzpazarı esnafı ve berberler çarşısını ziyaret etti.
Cadde boyunca tek tek her dükkanı ziyaret ederek her eli sıkan Ecer, vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.
Ecer “Ben yıllarca bu memleketin insanına hizmet ettim.Şimdi bakıyor ve görüyorum ki sokaktaki her insanın ya kendisine, ya anasına, babasına, ya kardeşine yani mutlaka bir yakınına hizmetim geçmiş. Ben hizmetlerimin karşılığında insan biriktirdim. İnşallah 30 Mart’tan sonra da bu memlekete ve vatandaşlarına hizmetim daha çok devam edecek” dedi.
ÇAKIR’A ZİYARET
Tuzpazarı esnafının sorunlarını ve isteklerine kulak veren Ecer, özellikle yaz dönemi düğün sezonunda Tuzpazarı Caddesi’nin uzun süre kapalı kalmasından dolayı esnafımızın büyük zarara uğradığını söyledi.
Tuzpazarı esnaf ziyereti sırasında DP İl Başkanı Murat Çakır’ın iş yerini de ziyeret eden Dr.Ecer ve ekibi seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak “bizler Afyon için yapılan her iyi şeyin yanında, zarar verecek her şeyin ise karşısındayız” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme