Ece Çeşmioğlu Alevi mi?

Ece Çeşmioğlu Alevi mi? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Ece Çeşmioğlu Alevi mi?  Detayları haberimizde…

Ünlü oyuncu olan Ecem Çeşmioğlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılırken internette en çok araştırılanlar arasında Ece Çeşmioğlu Alevi mi? Sorusu yer aldı. Peki, Ece Çeşmioğlu Alevi mi?

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da doğan Ece Çeşmioğlu oyuncudur. Oyunculuğa ilk adımını ‘’Çoçuklar Duymasın’’ adlı dizi ile atarken daha sonra farklı dizilerde de rol aldı. ‘’İki Aile’’ adlı dizide canlandırdığı ‘’ceren’’ karakteri ile ününe ün katmıştır. Birçok projede yer alan Çeşmioğlu, ‘’Ev’’  filmi adlı sinema da rol almıştır. Eğitimini 2015 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olarak tamamlamış, 2018 yılında Dogville adlı tiyatro ile ödül almıştır. Ecem Çeşmioğlu, 2011 yılında Taner Ölmez ile evliliğe adımlarını atmışlardır çiftin evliliğinden ‘’Zeynep’’ adında bir kız çocukları bulunmaktadır.

ECE ÇEŞMİOĞLU ALEVİ Mİ?

Ünlü oyuncu Ecem Ceşmioğlu’nun eşi de oyuncu olan Taner Ölmez yapmış olduğu bir röportajda şu ifadeleri kullandı; Dersimli ve alevi bir ailesi olup evlerinde her akşam türkü dinlediklerini vurgulamışlardır. Ece Çeşmioğlu’nun Alevi olup olmadığı hakıında net bir bilgi yoktur.

Bakmadan Geçme