Ebru Gündeş Memleketi Neresi?

Ebru Gündeş memleketi neresi? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Ebru Gündeş memleketi neresi? Detayları haberimizde…

Tanınmış iş insanlarından biri olan Murat Özdemir, ikinci eşinden ayrıldıktan sonra Şarkıcı ve Oyuncu Ebru Gündeş ile anılmaya başladı. Peki, Murat Özdemir kimdir?

ÖZDEMİR VE GÜNDEŞ’İN EVLENECEKLERİ İDDİA EDİLİYOR

Son eşinden ayrılmasının ardından Ebru Gündeş’i yakından takip etmeye başladığı öğrenilen İş İnsanı Murat Özdemir’in, Gündeş’le üçüncü evliliğini yapacağı magazin medyasında gündem oldu. Murat Özdemir ile son eşi Selin Özdemir’in yolları 2022 yılının Temmuz ayında ayrıldı. Ortak arkadaşları aracılığıyla tanışıp yakınlaşan Gündeş ve Özdemir çiftinin ilişkilerini evliliğe taşıyacağı iddia ediliyor.

EBRU GÜNDEŞ’TEN EVLİLİK KARARI:

Bir süredir birlikte olduğu iş insanı Murat Özdemir ile hayatını birleştiren Ebru Gündeş Dubai’de dünya evine girdi. Nikah Dubai Başkonsolosluğu’nda Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan tarafından kıyılırken, Ebru Gündeş’in nikah şahidinin Faruk Özbek, Murat Özdemir’in şahidinin ise Okan Küfeci olduğu öğrenildi. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş nikahtan ilk kareyi “Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler… diyerek paylaşım yaptı.

EBRU GÜNDEŞ MEMLEKETİ NERESİ?

1974 yılında İstanbul’da doğan aslen Gaziantepli olan Ebru Gündeş sunucu, dizi oyuncusu, ve aynı zamanda da ses sanatçısıdır.  Ebru Gündeş Emel Sayın’a vokalistlik yapıp Neşe Demirkat ile tanıştıktan daha sonra Marş Müzik Yapım ile çalışmış ve tanınmış iş adamları arasında yer alan Reza Zarrab’la hayatlarını birleştirdikleri evliliklerinden 1 kız çocukları olmuş fakat çift boşanmıştır.

Bakmadan Geçme