E-Twinning’te büyük atılım

Afyonkarahisar'da E-Twinning projeleri kapsamında 2020 yılında kalite etiketi başvuruları sonucu 79 ulusal kalite etiketi, 50 Avrupa Kalite etiketi, 30 okul kalite levhası alınırken 12 okulda E-Twinning okulu olmaya hak kazandı   Afyonkarahisar'da yapılan E-Twinning Çalıştayları sonucunda E-Twinning Portalında aktif öğretmen sayısı 3 bin 459, aktif proje sayısı bin 996'ya yükseldi. Afyon Lisesi Konferans Salonunda yapılan [&hellip]

Afyonkarahisar’da E-Twinning projeleri kapsamında 2020 yılında kalite etiketi
başvuruları sonucu 79 ulusal kalite etiketi, 50 Avrupa Kalite etiketi, 30 okul kalite levhası alınırken 12 okulda E-Twinning okulu olmaya hak kazandı

Afyonkarahisar’da yapılan E-Twinning Çalıştayları sonucunda E-Twinning Portalında aktif öğretmen sayısı 3 bin 459, aktif proje sayısı bin 996’ya yükseldi.
Afyon Lisesi Konferans Salonunda yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim idarecileri ve öğretmenler katıldı. Törende konuşan Metin Yalçın, E-Twinning projeleri ile Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğretmenlerin deneyimlerini paylaşıp, fikir alış verişinde bulunmasıyla hem öğretmenlerin hem öğrencilerin hem de okullarla, ebeveynlerin arasındaki işbirliğinin sağlandığını belirtti.
Yalçın şunları kaydetti: “E-Twinning’te, öğretmenlerin birlikte çalışması, öğrencileri için aktiviteler düzenlemesi, birbirleri ile etkileşimde bulunmaları ve öğretmen ve öğrencilerimizin dijital becerilerini ve teknolojik yeterliliklerini arttırması ile 2023 eğitim vizyon hedeflerine ulaşılmaktadır. Vizyon hedefler arasında yer alan 21. yüzyıl becerileri de öğrenilmektedir. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.”
Ödül töreni kalite etiketlerinin verilmesi ile tamamlandı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme