e-ticarette 'Afyon modeli'

Afyonkarahisar'da üretilen her ürünün e-ticaret sistemi ile satışının yapılacağı internet sitesi kuruluyor. Sitedeki satışlardan elde edilecek gelirler üniversite öğrencilerine burs olacak   Afyonkarahisar'dan Türkiye'ye örnek olacak bir proje daha doğuyor. Yeni kurulacak olan internet sitesi ile Kadın Kültür Evleri'nde üretilen ürünlerle birlikte Afyonkarahisar'ın marka değeri taşıyan tüm ürünlerinin internet üzerinden satışı yapılacak. Yapılan satışlardan elde [&hellip]

Afyonkarahisar’da üretilen her ürünün e-ticaret sistemi ile satışının yapılacağı internet sitesi kuruluyor. Sitedeki satışlardan elde edilecek gelirler üniversite öğrencilerine burs olacak

Afyonkarahisar’dan Türkiye’ye örnek olacak bir proje daha doğuyor. Yeni kurulacak olan internet sitesi ile Kadın Kültür Evleri’nde üretilen ürünlerle birlikte Afyonkarahisar’ın marka değeri taşıyan tüm ürünlerinin internet üzerinden satışı yapılacak. Yapılan satışlardan elde edilen gelirler eğitim bursu olarak öğrencilere aktarılacak.
VALİ ÇİÇEK ÖNCÜLÜK EDİYOR
Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Eğitim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilecek internet sitesi için dün ATSO’nun ev sahipliğinde toplantı yapıldı. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek başkanlığındaki toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, ATSO ve AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanları katıldı. Toplantıda Vali Gökmen Çiçek tarafından yeni proje hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.
KADIN KÜLTÜR EVLERİNİN ÜRÜNLERİNDEN MARKA SUCUKLARA KADAR HERŞEY
Bu proje kapsamında Afyonkarahisar’ın marka değerine ulaşmış, sucuk, lokum, haşhaş gibi gıda ürünlerinden, ilimizde yeni kurulan 20 adet Kadın Kültür Evleri’nde üretilen el emeği, göz nuru ürünlere kadar hemen hemen her türlü ürünün satışı yapılacak. Kurulacak olan internet sitesi aracılığıyla tanıtımı ve satışı gerçekleştirilecek olan ürünlerin satışından elde edilecek olan gelirler üniversite öğrencilerine burs olacak aktarılacak.
e-ticaret alanında faaliyet gösteren büyük internet alış-veriş portallarının özelliklerine sahip olacak internet sitesi ile ilimize has ürünlerin tanıtım ve satışında artış sağlanacak. Sitenin isim ve özelliklerinin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme