• Haberler
  • Genel
  • E-ticaret, küçük sermaye ile büyük para kazanıyor

E-ticaret, küçük sermaye ile büyük para kazanıyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, elektronik ticaret alanında yeni imkanların tanıtılması için, Akınsoft firmasıyla seminer düzenledi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, zaman zaman kendisinin de elektronik ticaret alanında internet sitesi kurmayı düşündüğünü söyledi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Afyon'da internet üzerinden müşteri bulunması, müşterinin [&hellip]

E-ticaret, küçük sermaye ile büyük para kazanıyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, elektronik ticaret alanında yeni imkanların tanıtılması için, Akınsoft firmasıyla seminer düzenledi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, zaman zaman kendisinin de elektronik ticaret alanında internet sitesi kurmayı düşündüğünü söyledi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Afyon’da internet üzerinden müşteri bulunması, müşterinin internet üzerinden alışveriş yapılmasını sağlayan elektronik ticaret alanında seminer düzenledi.
“BİZ BİLE DÜŞÜNÜYORUZ”
Seminerde konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ‘e-ticaret’ olarak adlandırılan internet siteleriyle önemli ölçüde para kazanılabildiğini söyledi. Serteser, kendisinin de zaman zaman bu alanda bir atılım yapmak istediğini kaydederek “Ben bile bazen düşünüyorum. Bu siteler çok paralar elde edince o kadar büyük paralar dönüyor ki, ne kursak ki acaba diye düşündüğümüz oluyor” dedi.
BİR SENEDE ÖNEMLİ YOL ALDILAR
E-ticaret kavramının günümüzde popüler hâle geldiğini belirten Serteser, “Bundan bir sene önce e-ticaret sitesi kuran şirketler ve şahıslar, çok önemli yol alıyorlar. Çok büyük sermayeleri olmadan büyük paralar kazanabiliyorlar. Bunun hem yurtiçinde, hem yurtdışında örnekleri çok fazla. E-ticaret siteleri çok güzel hazırlandıysa, küçük sermayelerle büyük miktarda paralar kazanılabiliyor. Üretim yapan şirketlerin, ürettiklerini bu yoldan satmaları mümkün. Böyle olunca bayilik sistemi kurmalarına hiç gerek kalmıyor. Bundan birkaç sene önce kurulan e-ticaret sitesinin çok büyük paralara satıldığını biliyorum” diye konuştu.
KADIN GİRİŞİMCİLERE TEBRİK
ATSO Kadın Girişimciler Kurulu’nu da tebrik eden Serteser, “Kadın Girişimciler Kurulu düzenledi. Seminerin başarılı olması, meyvelerini almamıza bağlı. Kadın Girişimciler Kurulu’na aktif çalışmalar yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Serteser’in konuşmasının ardından Akınsoft Afyonkarahisar Çözüm Ortağı Selim Uysal, Akınsoft Genel Merkezi’nden Figen Eser ile Akınsoft Ege Bayisi’nden Burcu Çoban sunum yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Seminer, değerli mi görünmüyor?

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, seminer salonunun doluluk oranının yeterli olmadığını söyledi. Serteser, “Keşke bu salon dolmuş olsaydı. Ücretli değil, ücretsiz olunca mı böyle oluyor, onu da bilemiyorum. Değerli mi görünmüyor, bunu bir çalışması yapılmalı diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme