• Haberler
  • Genel
  • E-Spor Turnuvasının Şampiyonu Çayır-Mera Şubesi Oldu

E-Spor Turnuvasının Şampiyonu Çayır-Mera Şubesi Oldu

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhammet Erdal, şube olarak düzenledikleri E-Spor Turnuvasının şampiyonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır-Mera Şubesi oldu.

Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar Şubesi tarafından E-Spor turnuvası düzenlendi. Toplamda 28 kişinin 4 takımda yarıştığı turnuva ısınma turlarıyla başladı.

Haber

Isınma turlarının ardından çekilen kura sonucu ilk maç Gıda Kontrol Laboratuvarı ekibiyle İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır-Mera Şubesi ekibinin maçıyla başladı. Çayır-Mera Şubesinin maçı kazanmasının ardından diğer maç Orman Müdürlüğü ekibiyle İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ikinci takımı arasında yapıldı. Turnuvada üçüncülüğü Orman Müdürlüğü Takımı kazanırken ikinci İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toç Bir-Sen yönetimi oldu. Şampiyon ise İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır-Mera Şubesi takımı oldu. Şube Başkanı Muhammet Erdal, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi olarak son 1 yılda birçok etkinliğe ev sahipliği yaptık. Son olarak E-Spor turnuvasında üyelerimizle buluştuk. Üyelerimizin özlük haklarının korunması ve kazanılması konusunda yetkili sendika olarak mücadelemiz devam ederken, sosyal faaliyetlerle üyelerimizin birbirleriyle kaynaşmasını amaçlıyoruz. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum.” Turnuva kupa töreninin ardından ikramlarla son buldu.

Bakmadan Geçme